Hakkeroi PS3 omaksi

Nettipalveluja tarjoava Shimpinomori on pystyttänyt PS3:lla pyörivän verkkosivun ja lupaa lahjoittaa konsolin ensimmäiselle, joka onnistuu hakkeroimaan koneen.

Työ pitää suorittaa siististi, eikä hyökkäyksiä saa kohdistaa samassa aliverkossa oleviin muihin koneisiin. Tehtävänä on vaihtaa sivulla oleva JPEG-kuva toiseen, ilmoittaa suorituksestaan foorumilla ja lähettää mailia Shimpinomorille. Tämän lisäksi hakkerin pitää jättää nimensä ja osoitteensa tekstitiedostona PS3:n root-käyttäjän ps3_challenge-alihakemistoon.

Palkinto sisältää PS3-konsolin, johon on vaihdettu 160 gigan kiintolevy ja asennettu Fedora core 5 Linux. Mukaan saa vielä Resistance-pelin ja HDMI-johdon. Aikaa on hakkerointiin on tämän vuoden loppuun asti.

Galleria: 

Kommentit

Wau! Omasta mielestäni hieno idea. Nyt voi tietenkin alkaa pelkäämään PS3:lla viruksia? :p

Ensimmäistä kertaa sellainen olo, että haluaisi olla koodari. :D

hmm, hankkimassa cia:lle uusia hakkereita :P

Ei huolta. Karvapallo hoitaa PS3:n kotiin. :)

Kyseessähän ei siis ole varsinaisesti PS3:n hakkerointi, vaan sillä pyörivän Linuxin, mikä on kyllä sekin tarpeeksi vaikeaa (/melkeinpä mahdotonta, ellei omaa jonkin tason l33t haX0rz skiLlzzejä). PS3:n hakkerointi taida edes olla edes mahdollista, ainakaan tätä kautta.

Hehe, 1337 kirjaset auki ja h4x0r käyntiin :D

No ehkäpä jos vaikka mielummin käyttäisi aikansa KonsoliFINin parantamiseen, ennenkuin XShava ja Oliver ovat kurkussa kiinni 8)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi