Microsoft kertoi yli 10 miljoonaan pelaajan pelanneen Halo: The Master Chief Collectionia sen Steamissa ja Windows Storessa julkaisemisen jälkeen.

Halo: The Master Chief Collection julkaistiin PC:lle osana Xbox Game Pass -valikoimaa vuoden 2019 lopussa. Microsoftin mukaan suurin osa pelaajista on tutustunut Halo-sarjaan ensimmäistä kertaa Master Chief Collectionin kautta.

"Yhteisön reaktio rohkaisee meitä, ja tuomme edelleen lisää pelejä julkaisijoilta ja kehittäjiltä ympäri pelialaa PC:n Xbox Game Pass -kirjastoon. Vuotta 2021 on kulunut vasta neljä kuukautta, ja olemme jo lisänneet 100 peliä, mukaan lukien palkitut Bethesda-pelit ja upouudet PC-pelit, ja ryhdyimme yhteistyöhön Electronic Artsin kanssa tehdäksemme EA Playsta osan PC:n Xbox Game Pass- ja Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyksiä ilman lisäkustannuksia", Xbox Game Studiosin johtaja Matt Booty kertoo.

Booty sanoo Xbox Game Studiosin tehneen myös tiivistä yhteistyötä PC-yhteisön kanssa varmistaaksen, että Halo Infinite tarjoaa ensiluokkaisen PC-kokemuksen. Halo Infiniten paljastettiin vastikään tukevan kaikkien alustojensa välistä moninpeliä ja jaettua etenemistä.

Master Chief DJ -keikalla neonpupujen ja -valaiden lomassa – Oscar-voittajan ohjaama mainos säväyttää

Kirjaudu kommentoidaksesi