HBO Nordic -sovellus julkaistiin Xboxille

HBO Nordic tarjoaa jatkossa tv-sarjoja ja elokuvia myös Xbox 360:n kautta. Tänään julkaistu sovellus takaa käyttäjille HD-kuvanlaadun ja surround-äänet. Kuukausimaksuun perustuva viihdepalvelu kustantaa 9,95€/kk ja vaatii toimiakseen Gold-jäsenyyden. Yhtiö lupaa uusimmat jaksot sarjoistaan vuorokauden sisällä Yhdysvaltain ensi-illasta.

HBO:n tunnetuimpia sarjoja ovat Game of Thrones, Sopranos sekä KonsoliFINin ylläpidon suosikki The Wire. Aikaisemmin Xbox-käyttäjät ovat nauttineet muun muassa Netflixin, Viaplayn sekä Eurosportin ohjelmistosta.

Galleria: 

Kommentit

Mitä kakkaa tuo nyt on että pitää vielä olla kultajäsenyys, hyvä systeemi?

Ihan sama hommahan se on boxilla esim netflixin kanssakin. Typeräähän tuo on sitä ei voi kukaan kieltää.

Ja edelleen PS3/AppleTV esitystä odotellessa...

Sinänsä Gold jäsenyyden hinnasta ja maksamisen mielekkyydestä voi aina kiistellä, mutta en ymmärrä tuota nilitystä "ylimääräisestä" maksamisesta. Kuka ostaa pelikonsoleita digibokseiksi? Netissä pelaaminen on ollut tämän konsoli genin juttu ja tulee olemaan tulevaisuudessa vielä isommassa roolissa. 360:llä siitä on joutunut aina maksamaan, joten what gives? Yhtälailla sitä maksaa kaapelikortista vuosimaksua ja kanavapaketit tulevat päälle...

Minä ostan pelikoneita yksinpelien takia joten se on kiva jos netflix ja muut toimii ilman mitään ylimääräisiä maksuja. Kyllähän ps4:llä myös maksetaan online pelaamisesta, mutta se netflix on edelleen kaikkien käytössä ja vaaditaan vain se flixin oma maksu.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi