Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Syöksylähdön saaneen Helldivers 2:n samanaikaisten Steam-pelaajien määrä on nyt suurempi kuin kaikkien muiden PlayStationin PC-julkaisujen yhteensä.

Helmikuun 8. päivänä julkaistu Helldivers 2 on aloittanut taipaleensa ennätyksiä rikkoen Steamissa. Arrowhead Game Studiosin räiskintä keräsi SteamDB:n mukaan kokoon lauantaina 333 827 samanaikaista pelaajaa, ja maanantain vastaisena yönä huippulukema oli lähes 410 000. Muiden PlayStation-pelien yhteenlaskettu pelaajamäärä jää sen alle ollen vain 300 359.

Ennalta odottomattoman suosion myötä teknisiltä ongelmilta ei ole voitu välttyä. Serverien kantokyky petti useaan otteeseen viikonlopun aikana, kun Helldivers 2 -tuoksintaan yritti päästä mukaan valtava määrä pelaajia.

Pelin ohjaaja Sagar Beroshi kirjoitti myös närää aiheuttaneesta bugista viestipalvelu X:ssä. "Olemme tietoisia ongelmasta, joka on aiheuttanut sen, että joidenkin pelaajien palkintoja ei myönnetä kunnolla tehtävien lopussa", Beroshi totesi. Asia luvattiin korjata kunnolla, kunhan yllätysvilkkaasta viikonlopusta olisi ensin selvitty kunnialla.

KonsoliFINin tuoreen Helldivers 2 -arvostelun voi lukea seuraavasta: Starship Troopersin jalanjäljillä

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi