Homefront-studio suljetaan

THQ on lyömässä lapun Kaos Studiosin luukulle. Yhdysvaltalainen studio muistettaneen parhaiten keväällä julkaistusta Homefront-räiskintäpelistä. Myös brittiläinen Digital Warrington eli entinen Juice Games suljetaan.

Yhtiön virallisen lausunnon mukaan päätökset ovat osa "strategista uudelleenlinjausta". Suljettujen studioiden työntekijöille luvataan haastattelumahdollisuus THQ:n muissa kehitysyksiköissä Montrealissa, Vancouverissa ja Austinissa.

THQ:lta vakuutettiin sulkemispäätöksen julkistamisen jälkeen, että Homefront elää linjauksista huolimatta edelleen. Vastuun pelisarjan tulevaisuudesta ottaa yhtiön tuore Montrealin-studio, joka ehti jo osallistau ensimmäisen pelin kehitykseen. Assassin's Creedin parissa ahertanut Patrice Désilets aloitti työnsä THQ:n leivissä Montrealissa maanantaina.

Homefrontin maailmanlaajuisen menekin on arvioitu yltäneen noin miljoonaan. Digital Warringtonin viimeinen julkaisu, Red Faction: Battlegrounds, sen sijaan menestyi aavistuksen verran heikommin: peliä myytiin huhtikuussa Live Arcadessa noin 2 000 kappaletta.

Galleria: 

Kommentit

Jos olisivat panostaneet yksinpeliin hieman enemmän, ei olisi peli flopannut yhtä pahasti. Miksi pitää apinoida CoDeja niin pahasti ja miksi pitää korealaisista tehdä epäinhimillisiä pahiksia jotka tappavat vauvoja aamulla ja sitten syövät niitä illalla?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi