Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Gaming Intel -sivusto kertoo saaneensa vihiä huhuissa pyörineen Nintendo 64 Classic Edition -konsolista.

Sivuston saaman vihjeen perusteella "N64 Classic esitellään ensimmäistä kertaa Super Smash Bros. -julkistusten jälkeen". Tämän voi ymmärtää joko niin, että minikonsoli saa ensiesittelynsä jo tänään tapahtuvan Super Smash Bros. Ultimate -presentaation jälkeen tai joskus myöhemmin tämän päivän esityksen jälkeen.

Samaisen lähteen mukaan N64 Classicin syövereissä olisi valmiina pelattavissa ainakin 30 peliä. Viisi nimeltä mainittua tuotosta olisivat tietojen mukaan The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Super Mario 64, The Legend of Zelda: Majora's Mask, Banjo-Kazooie ja Puyo Puyo Sun 64, joskin näistä viimeinen voi olla saatavilla vain laitteen japanilaisversiossa.

Gaming Intel -sivuston osumatarkkuus on ollut Nintendo-liitännäisissä asioissa suhteellisen hyvä. Tästä suunnasta on muun muassa kerrottu kolmen edellisen Nintendo Direct -presentaation päivämäärät ennen niiden virallista julkistusta.

Huhuissa pyörinyt Nintendo 64 Classic Edition jatkaisi NES Classicin ja SNES Classicin viitoittamaa tietä tuomalla markkinoille pienemmän version klassisesta kotikonsolista valmiiksi asennetuilla peleillä varustettuna.

Gaming Intel painottaa, että kyseessä on tällä hetkellä vain potentiaalinen vuoto, eikä mitään ole virallisesti vahvistettu. Näin ollen asiaa ei kannata ottaa kiveen hakattuna.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Alustat: 
Julkaisijat: 
Lähde: