Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Huhu: Sony julkistaa uuden käsikonsolin kuun lopussa

VG247-sivuston saamien tietojen mukaan Sony julkistaa PSP-käsikonsolin seuraajan virallisesti kuluvan kuun 27. päivä Tokiossa.

PSP2:sta ja sen ominaisuuksista on liikkunut kuvia ja huhuja jo jonkin aikaa. Uuden käsikonsolin uskotaan sisältävän mm. kosketukseen perustuvan ohjausmahdollisuuden sekä kaksi analogiohjainta. Laitteen on arveltu olevan huomattavasti tehokkaampi kuin nykyinen PSP ja lähentelevän jopa kotikonsolien suorituskykyä.

Galleria: 

Kommentit

Kuulostaa kyllä hyvältä ja olen valmis ostamaan koneen mikäli pelit ovat lupaavia.
Toivon kuitenkin, ettei sony kiirehdi liikaa koneen kanssa. Toki 3ds aiheuttaa paineita, mutta jos psp2 on yhtä haavoittuvainen piratismille kuin psp ja sen ergonomia on viellä hakusessa niin mielummin hiovat tuotteen kuntoon kuin tuovat sen puolivalmiina markkinoille....

Ääh, käsikonsoli.

PSP2 ja PlayStation-puhelin... Liekö yksi ja sama laite?

feldon: Tuskin. SonyEricssonin tuleva Xpreria ei ole laitetasolla riittävän tehokas, eikä Android ole mikään kunnollinen pelialusta muutenkaan.

MCV-lehti lupaili perjantaina ilmestyvässä numerossaan jotain yllättäviä lisäpaljastuksia tämän suhteen.

Tiedä sitten onko uudelle perinteiselle käsikonsolille enää kiinnostusta, kun DS hoitaa 3d:n isolla ja valmiilla pelivalikoimalla, ja muut sitten kantavat iWhateveriä mukanaan, jolla hoituu myös pelaaminen, eikä pelivalikoimatkaan erityisen heikko ole.

Saas nähdä miten tälle käy kosketusnäytöllisten taulutietokoneiden puristuksessa.

Mielestäni uusi ja tehokas PSP2 on ainoa konsti, millä sony voi pistää Nintendo DS:lle kampoihin. Tietysti Sonyn PS -puhelin olisi myös erittäin mielenkiintoinen tapaus.

Eiköhän suuri osa vanhoista psp käyttäjistä tule ostamaan psp2, joten kyllä sille kysyntää löytyy.
iwhateverit taas ei ole mikään uhka psp tai ds suhteen niinkauan kuin laitteet tehdään puhelimiksi eikä pelikoneiksi.

Itse toivon eniten että uskaltavat antaa laitteelle sopivasti kokoa. Pienempi ei ole aina parempi.

Tärkeämpää itselle että laite istuu hyvin käteen ja näytöstä näkee hyvin tuon parannetun grafiikan hienoudet kun se että se mahtuu pienimpäänkin taskuun.

Psp Go on tuosta hyvä esimerkki.. Kädessäpitäminen on törkeän epämukavaa tuon "aukeaa ja sulkeutuu" mekanismin vuoksi joka pienentää kokoa ja muutenkin värkki on vaan aivan liian pieni ja epäergonominen.

PSP slim on ihan jees setti, vaikka ei haittaisi jos siihen tulisi vielä enemmän kokoa. Eihän se sitten juuri housuntaskuihin sovi mutta reissuilla joilla käsikonsoli tulee tarpeen on yleensä jonkinsortin reppua mukana ja viehättäis käsikonsolipelaus enempi kun olis hyvä tuntuma ja iso ruutu.

Ei nyt siis sillä että sen pitäis olla joku 15 tuuman taulu, mutta... anyway :)

Voisi jopa pitää paikkansa tuo julkistustilaisuus, saisivat ainakin 3DS hypejunaa hetkellisesti hidastettua. Mielenkiintoista nähdä miltä lopullinen laite näyttää ja onko se tosiaan niin tehokas kun on spekuloitu. Joka tapauksessa hienoa että käsikonsolirintamalla tapahtuu viimein jotain muutakin kuin ilmaantuu uusia DS:n tai PSP:n versioita. Kieltämättä molemmat laitteet kiinnostavat suuresti ja hyvin todennäköisesti joutuu molemmat hankkimaan. Itsekkin toivoisin samaa kuin Sarkasmi edellä mainitsi, että laitteessa olisi hieman enemmän kokoa varsinkin ruudussa. Sitten vaan Demon's Souls 2 psp2:lle niin maksan vaikka tonnin siitä :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi