Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Huhu: Tuleva Assassin's Creed: Origins sijoittuu Egyptiin

Tulevasta Assassin's Creed -pelistä on kuultu huhuja koko valmistumisensa ajan. Viimeksi keväällä KonsoliFIN uutisoi muutamasta huhusta, jotka koskivat muun muassa pelin nimeä ja sijoittumispaikkaa.

AllGamesDelta-käyttäjän tuore twiitti paljastaa, että tuleva salamurhaajapeli kantaisi nimeä Assassin's Creed: Origins. Nimi on sama mistä keväällä aikaisemmin huhuttiin. Kuvassa oleva lipare kertoo, että Gold Edition sisältäisi itse pelin, deluxe packin, kausipassin ja metalliset kansikuoret. Deluxe Packin sisältöä ei ole kupongissa kerrottu, mutta ennakkovaraajat saavat itselleen Secrets of the First Pyramids -lisätehtävän.

Samaisessa läpyskässä on kuva salamurhaajasta, joka seisoo selkä kuvaajaan päin pyramidin edessä. Jos kuvaa on uskomista, sijoittuu Assassin's Creed: Origins Egyptiin.

Ubisoft ei ole kommentoinut huhuja laisinkaan. KonsoliFINin toimitus jää seuraamaan tilannetta ja tiedottaa, kun Ubisoft kertoo asiasta lisää. Yhtiön ennakkoilmoitusten mukaan lisätietoja saadaan E3-messujen aikaa. Ubisoftin vuoro on Suomen aikaa maanantaina 12.6. klo 23:00 (13:00 PTD).

Kirjaudu kommentoidaksesi