Päivitys 3.8.2016: Huhut osoittautuivat todeksi, ja Jessica Chastain todellakin nähdään The Division -elokuvassa Jake Gyllenhaalin rinnalla. Myös Gyllenhaalin sekä Chastainin Nine Stories- ja Freckle Films -tuotantoyhtiöt osallistuvat aktiivisesti elokuvan suunnittelutyöhön. Julkaisuajankohta on toistaiseksi hämärän peitossa.

Alkuperäinen uutinen: Ubisoftin The Division -peli on kääntymässä tulevaisuudessa myös elokuvaksi. Nyt projektin tiimoilta tihkuu lisää yksityiskohtia.

Ranskalaisjätti paljasti viime kuussa, että The Division -elokuvan pääosassa nähdään Donnie Darkosta, Nightcrawlerista ja Brokeback Mountainista tuttu Jake Gyllenhaal. Karismaattinen könsikäs on ottanut pääroolin lisäsi kontolleen The Divisionin tuotantopuolen. Gyllenhaal ei ole eilisen teeren poika pelielokuvissa, sillä mies nähtiin muutama vuosi takaperin Prince of Persia -valkokangasversion pääosassa.

Uusimpien vihjailujen mukaan naispääosassa taituroisi Interstellarista tuttu Jessica Chastain. Chastainin meriiteistä mainittakoon naispääosan Oscar-ehdokkuus Osama bin Ladenin jahtaamiseen keskittyvästä Zero Dark Thirtystä ja sivuosaehdokkuus muutaman vuoden takaisesta The Help -draamasta.

Ubisoft työstää paraikaa myös Assassin's Creedin valkokangasdebyyttiä. Michael Fassbenderin tähdittämä seikkailu saapuu teattereihin joulukuussa. Myös Splinter Cell on kääntymässä elokuvaksi kunhan aika on kypsä. Päärooliin on kiinnitetty Mad Maxin maailmanlopun maisemissa kaahaillut Tom Hardy.

Kirjaudu kommentoidaksesi