Huhut ovat aina mielenkiintoisia. Joskus ne osuvat oikeaan, toisinaan eivät. Nyt huhut ovat tuomassa täysin uusittua Red Dead Redemptionia seuraavan sukupolven konsoleille sekä PC:lle.

Aivan ensimmäiseksi pitää todeta, että puheet eivät ole sieltä uskottavimmasta lähteestä peräisin, vaikka useampi uutissivusto onkin niistä uutisoinut. Kyseiset väitteet ovat näet kotoisin 4chan-sivustolta, joka ei ole se lähteistä luotettavin, kaukana siitä. Samanmoisia väitteitä on toki kuultu aiemminkin, sillä esimerkiksi viime kesänä pelin uusioversiota koskevat huhut todettiin perättömiksi.

Tuoreet väitteet kirjoitellut henkilö kertoo kuitenkin tietävänsä, että täysin uudistettu Red Dead Redemption julkistetaan Rockstar Games -studion toimesta ennen vuoden loppua. Red Dead Redemption 2:n pelimoottoria käyttävä nimike tekisi tekstin mukaan tuloaan PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle sekä PC:lle. Tarjolla olisi kuuleman mukaan päivitettyjä pelimekaniikkoja esimerkiksi kalastuksen ja metsästyksen merkeissä sekä upouusia tehtäviä.

Väitteiden mukaan kyseessä ei ole lisäosa Red Dead Redemption 2:een, vaan kyseessä olisi täysin oman itsenäinen julkaisunsa. Julkaisuajankohdaksi "vuotaja" lupailee ensi vuoden ensimmäistä tai toista neljännestä. Hartaasti odotettua Grand Theft Auto VI:tta ei kuuleman mukaan parane odotella julkistettavaksi ennen vuoden 2022 kesää.

Vain aika näyttää, kuinka oikeassa tai pielessä väitteet ovat. Väitteisiin kannattaa suhtautua varauksella ennen virallista vahvistusta suuntaan tai toiseen.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Lähde: