Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Hideo Kojiman viimeiseksi Metal Gear -sarjan peliksi jäänyt Metal Gear Solid V: The Phantom Pain on saamassa näillä näkymin oman Definitive Edition -versionsa.

Sekä Japanin oma Amazon-verkkokauppa että saksalainen NetGames-sivusto ovat lisänneet 30. lokakuuta ilmestyväksi Metal Gear Solid V: Definitive Edition -nimisen painoksen viime syksyllä nähdystä toimintahiiviskelystä. Kirjoitushetkellä edellä mainituista jälleenmyyjistä ensimmäinen on kuitenkin ehtinyt vetää tuotteen pois näkyviltä, mikä kielii aikataulutettua aiemmin vuotaneesta julkistuksesta.

Mikäli kyseinen uusintajulkaisu on enää virallista vahvistusta vaille tuloillaan, voi paketin odottaa nimensä perusteella sisältävän niin aiemmin itsenäisenä pelinä julkaistun Ground Zeroes -johdannon sekä The Phantom Pain -pääseikkailun yksissä kansissa. Mukaan sisältyy myös kaikki peliin julkaistu lisäsisältö, jota on tosin nähty pääasiassa kosmeettisten asusteiden muodossa. KonsoliFINin A-P Kuutilan laatiman arvion Big Bossin päätösosasta voi lukaista täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi