Muun muassa Alien: Isolationista tunnettu Creative Assembly näyttää kehittävän kokonaan uutta peliä.

Alien: Isolationille kunnollista jatko-osaa odottelevien Creative Assembly -studion fanien kärsivällisyyttä mittaillaan taas entisestään, kun pelistä tunnetun studion on huomattu etsivän työntekijöitä täysin uuteen projektiin. Virallisen työpaikkailmoituksen perusteella pelitalo hakee "Lead Hero Designeria" täysin uuteen projektiin. Ilmoituksen mukaan kyseessä on "maata järisyttävä ensimmäisen persoonan räiskintä, jonka keskiössä ovat erilaiset sankarit".

Ilmoituksen perusteella näyttää siltä, että Creative Assembly pyrkii seuraavaksi nappaamaan oman siivunsa Apex Legendsin ja Overwatchin tapaisten hahmokeskeisten räiskintöjen suursuosiosta. Yhtiö on toistaiseksi keskittynyt markkinoimaan toukokuussa julkaistua strategiapeliTotal War: Three Kingdomsia, joten mainitusta mysteeriprojektista ei ole toistaiseksi kuultu virallisia tiedotteita. Täysin ilman uusia Alien-pelejä ei fanien tarvitse elää, sillä Cold Iron Studiosin on kerrottu kehittävän kauhun sijaan toimintapainoitteisempaa Alien-teemaista peliä uuden sukupolven konsoleille sekä PC:lle.

Vuonna 2014 ilmestynyt Alien: Isolation nauttii yhä niin pelaajien kuin kriitikoidenkin suosiosta, syyn tähän voit lukea KonsoliFINin virallisesta peliarviosta.

Kirjaudu kommentoidaksesi