Kingdom Hearts IV julkistettiin virallisesti pelisarjan 20-vuotisjuhlastriimissä.

Square Enix paljasti sunnuntaisessa juhlalähetyksessään jatkoa rakastetulle Kingdom Hearts -pelisarjalleen. Nelososan on määrä aloittaa realistisemman ulkoasun myötä uusi Lost Master -tarinakaari, jossa seurataan tuttuun tapaan Soran, Akun ja Hessun edesottamuksia. Trailerissa vilahtaa vanhojen tovereiden ohella Tokioon perustuva Quadratum-kaupunki, jota ei ole aiemmin sarjassa nähty.

Nelososan lisäksi Square Enix ilmoitti tuovansa markkinoille Kingdom Hearts Missing-Link -mobiilipelin, joka tekee tuloaan iOS- ja Android-laitteille. Missing-Link on japanilaisyhtiön tiedotteen mukaan Kingdom Hearts -sarjan ensimmäinen lokaatiopohjainen toimintaroolipeli, jonka pitäisi tuoda kolmososasta tuttu Scala ad Caelum todellisuuteen. Julkaisupäivää ei tuotokselle ole vielä tiedossa.

Kaiken kukkuraksi mobiiliseikkailu Kingdom Hearts: Dark Roadin päätösepisodi on sekin matkalla digitaalisille kauppapaikoille. Peliä voidaan odotella saataville tämän vuoden elokuussa.

Kingdom Hearts IV:n julkaisupäivämäärä ja -alustat ovat toistaiseksi hämärän peitossa. Jokainen julkistetuista nimikkeistä on nähtävissä alla olevasta videosta.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Lähde: