KonsoliFIN kaipailee jälleen kerran riveihinsä säpäköitä sisällöntuottajia.

Koska peliala elää kovinta kukoistuskauttaan, on myös aihetta sivuavaa sisältöä raportoitavaksi suorastaan eeppinen määrä – erityisesti uutispuolella paljon enemmän mihin nykyiset käsiparit kerkeävät. Tekijöiltä emme vaadi mitään tiettyä sisältömäärää, vaan hommia paiskitaan täysin omien mieltymysten ja ennen kaikkea voimavarojen mukaan. Uutisoijan vaatimuksena on luonnollisesti kiinnostus pelialaa kohtaan sekä kelpo kirjallinen ulosanti. Viimeksi mainitussahan toki jokainen kehittyy vain tekemällä ja lempeämielisen palautteen rakentavasti sisäistämällä.

Täysin harrastelijavoimin pyöritettävä KonsoliFIN on porskuttanut tyylillä jo vuodesta 2000 saakka, muodostuen tänä aikana varsin merkittäväksi tekijäksi kotimaisen pelijournalismin saralla. Hommia ei tehdäkään rahallisten palkkioiden vuoksi, vaan puhtaasti rakkaudesta lajiin – kerrassaan loistavaa ja toisiaan kannustavaa yhteisöä unohtamatta! Ei sovi myöskään unohtaa, että CV:ssä pesti näyttää varsin hyvältä, moni tekijä onkin edennyt KonsoliFIN-piireistä esimerkiksi legendaarisen Pelaaja-lehden sivuille saakka. Kerroinko jo, miten mukavia me kaikki ollaan?

Pistä siis vapaamuotoista hakemusta tulemaan jokusen KonsoliFIN-sapluunaa noudattavan tekstinäytteen kera osoitteeseen toimitus@konsolifin.net. Näytteiden laatua ei tarvitse hävetä – me, jos joku tiedämme, että kukaan ei ole seppä syntyessään!

Lisätietoja voi lueskella KonsoliFINin rekrysivustolta, täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi