KonsoliFIN striimaa

KonsoliFIN panostaa pelien suoratoistamiseen

KonsoliFIN ottaa harppauksen nykyaikaa kohti ja aloittaa pelien suoratoistamisen laajemmassa mittakaavassa sekä YouTubeen että Twitchiin. Viime aikoina striimejä on tullut KonsoliFINin YouTube-kanavalle. Tarjolla on ollut ajankohtaisia pelejä kuten The Division ja Alienation. Jatkossa tarkoituksena on suoratoistaa materiaalia katsojakuntaa kiinnostavista uusista ja mahdollisesti hieman vanhemmistakin nimikkeistä. Haluamme tarjota suomenkielisen rennon lähtetyksen, johon jokainen halukas voi osallistua kommentoimalla. Aktiivinen vuorovaikutus tuo mukavaa lisäväriä lähetykseen kuin lähetykseen.

Seuraavana vuorossa on jatkoa aiemmille Alienation-striimeille. Tällä kertaa lähetys tulee keskiviikkona klo. 21.00 alkaen Twitchistä, kun maagiset ja Utah päästetään kolmannen kerran vauhtiin. Virittäytykää linjoille ja katsokaa, ovatko kaksikon kyvyt parantuneet vapun kovan juhlinnan tuoksinassa, vai onko se viimeinenkin ote kadonnut. Otamme mielellämme vastaan myös ideoita ja kehitysehdotuksia. Onko YouTube vai mahdollisesti Twitch se ykköspaikka, josta haluaisit jatkossa katsoa lähetyksiä?

Mallia voit katsoa Alienation-striimin toisesta osasta:

Kommentit

Tälle iso peukku! Maagin seikkailua Alienationin ihmeellisessä maailmassa tulikin tässä iltana eräänä seurattua.

Kumpaa suoratoistopalvelua suosit Nisu? Tämä on oikeasti kiinnostava tieto. Sen takia kokeilemme tällä kertaa Twitchin kanssa lähetystä. Sieltä saa toki upattua videon myös jälkikäteen Tuben puolelle.

Pleikalla Twitch ja mobiilialustoilla Youtube. Karkeasti ottaen. Tietokoneella molemmat tasaväkisiä.

Totta. Laite jolta katsoo taitaa vaikuttaa kanssa. Toisaalta esim. mobiililla Twitchillä ja Tubella taitaa kummallakin olla ihan toimivat softat. 

 

Mutta nämä ovat erittäin mielenkiintoisia kysymyksiä. Samalla saa palloilla sen ajatuksen kanssa, että millä tavalla tavoittaisi ne mahdolliset katsojat parhaiten. :)

 

Katsojalle täytyy olla kuitenkin helppoa päästä seuraamaan lähetystä ilman kummempia kommervenkkejä, koska katsojien ehdoilla tätä aika lailla tehdään. 

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi