Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

KonsoliFINin keskustelualue poissa käytöstä

KonsoliFINin keskustelualue on toistaiseksi poissa käytöstä. Syynä katkokseen on huoltotoimenpiteiden aikana sattunut onnettomuus.

Alustavan aikataulun mukaan foorumi palaa takaisin linjoille huomenissa edellisyön varmuuskopioiden avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kello 3:00 jälkeen kirjoitetut viestit katoavat keskustelualueelta.

KonsoliFIN pahoittelee häiriötä ja toivottaa rattoisaa tiistai-iltaa esimerkiksi jääkiekon tai KonsoliFIN Podcastin parissa. Huhujen mukaan aikaa saa kulutettua myös kissa-aiheisia kuvia Internetistä katsomalla.

Galleria: 

Kommentit

Kurr

Kannattaa kuunnella podcast-jakso, jossa käsitellään "vanhuksien" pelaamista. Sieltä saattaa löytää vihjettä foorumin kohtalosta. :P

Vaadin korvauksia! 20 e/käyttäjä. Sony teki tämän.

(huumoria)

Mähän ehdin jo kuvitella, että mulle lätkäistiin IP-bannia.

Kissa-aiheisia kuvia? Eihän nyt ole vielä Caturday?

Every day is Caturday, bro.

Ei hyva ole tämä.

Katon noita eläviä kissoja mielummin. Toki kuvatkin on kivoja

Backupin palautus etenee. Foorumi on edelleen suljettu yleisöltä, mutta ylläpito siellä pääsee jo heilumaan. Vielä on töitä kuitenkin tehtävä, sillä esim. KonsoliFIN 2010 -tyylin kaikki tyylitiedostot puuttuvat.

Vieläkö tämä on alhaalla? :o

pamppers: Nyt on foorumi avattu taas käyttöön. Jos jotain omituisuuksia ilmenee, raportoikaa niistä tänne: http://www.konsolifin.net/bbs/showthread.php?t=92367

Huom! On tunnettu ongelma, että VbSEO:n tekemät linkit (eli esim. http://www.konsolifin.net/bbs/konsolifin-palauteboksi-tiedotukset/92367-... ) eivät toistaiseksi toimi. Pyritään palauttamaan toimintakuntoon vielä tänään.

Korjaus vielä aikasempaan. Eli mitään viestejä ei ole hukkunut, ainoastaan BBS:n tiedostot jouduttiin palauttamaan, tietokanta pysyi täysin eheänä.

TT-2k: Noista sun molemmista linkeistä tulee 404 error :S

Tuohinnen: VbSEO-asennukset ovat ilmeisesti kesken, ja se aiheuttaa tuollaisia lieveilmiöitä. Eli käytännössä foorumi on jonkin aikaa aika lailla käyttökelvoton.

Skynet leviää...

Toivottavasti saadaan foorumin chat pian toimimaan. Foorumi sais omasta puolestani olla vielä vaikka katkolla, mutta toi chat on aika oleellinen ominaisuus.

Nyt toimii VbSEO-muotoiset linkitkin, yay! Monia plugineita on silti edelleen poissa käytöstä, eli älkää kummastelko esim. sitä, että Uusimmat viestit -listaukseen ilmestyy viestejä alueilta, joita ette halua seurata.

Katselin kissa videoita u tubesta ja nyt olen tullut hulluksi :S

Taitaa pyöriä tämä saitti Sonyn servereillä :)
Vitsi vitsi

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi