KonsoliFINissä kisaillaan Skyrimin keräilyversioista

KonsoliFIN järjestää The Elder Scrolls V: Skyrimin julkaisun kunniaksi kilpailun, jossa sivuston lukijat voivat voittaa pelin muhkean keräilyversion PS3:lle tai Xbox 360:lle ja tyylikkäitä KFIN-t-paitoja. Voittaakseen osallistujien on tunnistettava sarjan edellisosa Oblivionin kaupunkeja pelistä napattujen kuvien perusteella. Osallistumislinkki ja kilpailuohjeet ovat täällä.

Kilpailuaika päättyy 20. marraskuuta ja voittajista ilmoitetaan seuraavana päivänä. Palautetta kilpailusta voi jättää joko tämän uutisen tai kisa-artikkelin kommentteihin.

Galleria: 

Kommentit

Alkaa olla palkinnot kohillaan.

KonsoliFIN sentään osaa laittaa jotain haastettakin näihin kilpailuihin. Muilla sivustoilla on tyyliin kysymyksiä jotka saat selville wikipediasta.

Pakko osallistuminen, vaikkei mitään voe tietöökkään

Jos sitä kävisi tuuri tässäkin kisassa :D

Niin joo,ei varmaan tarvinnut olla kirjautunut sivulle kun osallistui tuohon kilpailuun? Kun aloitin vastaamisen en ollut kirjautunut konsolifiniin juuri sillä hetkellä.Kyllä se ainakin meni loppuun se kysely,mutta haluan vain olla varma :)

Huh! Juu,haastetta tässä tosiaan piisasi,varsinkin tällaiselle henkilölle joka ei ole yhtään tietoinen noista paikkojen nimistä ja joka on pelannut oblivionia vain alusta vähän.Meni joitakin tunteja kun etsin paikkojen nimiä netistä että itse pelistä.Arvelen silti,että aika nappiin meni,luulisin? Sen verran tarkkaan etsin.Voisi jopa sanoa,että tämä oli ihan mukavakin kilpailu,sai tehdä kunnon salapoliisityötä ja etsiä vihjeitä.Sai aivot töitä.

Sekään ei helpottanut yhtään,että kissa poukkoili pitkin huonetta ja käveli näppäimistön päällä :S

Mutta onnea matkaan vain kaikille! On kyllä maittava pakkaus kyseessä,ei haittaisi yhtään jos osuisi kohdalle kun peliä himoitsen.

Mites, jos laittaa toivomaksi pelialustaksi vain PS3:n, niin silloinko kaikkien PS3:n alustaksi valinneiden kesken arvotaan tuo PS3-versio ja vice versa. Eli jos vaikka 60 % vastaajista haluaa PS3-version ja vain 40 % X360-version, niin tällöin X360-version haluajia on vähemmän --> todennäköisyys voittaa on isompi? Itsellenihän kävisi kumpi vain versio, vaikkei X360:sta löydykkään. :P

Pitääpä kuitenkin osallistua kisaan.

metal8585: Kyselyyn vastatessa ei tarvitse olla kirjaantuneena KonsoliFINiin.

Execta: Kun arvomme voittajan, ensimäiselle menee haluttu versio. Seuraavan kohdalla arvomme niin kauan, että jäljelle jääneen version haluava osuu kohdilleen. Se kumman version haluaja osuu ekana kohdalleen, on kiinni tuurista.

Tuo foorumin etusivulla oleva linkki kilpailuun vie näköjään vanhalle uncharted 3 -kilpailu sivulle.

NikoFin: Olikin jäänyt vanha linkki, nyt tuokin on korjattu.

Huh hitto. Tää teki jo todella tiukkaa, mutta kyllähän moisen paketin eteen tekeekin hommaa, kun kerran oli aidosti hauskaa :)

Pakko myöntää, kamalaa kujallaoloa kun peli ei ole tuttu kuin frendien puheista, mutta tehtävä oli mielenkiintoinen. Eihän tällaiset nyt kohdalle natsaa, mutta hauskanpitoa ei voi estää ^^

Eikai tässä kilpailussa arvioda konsolifin käyttämisen/aktiivisuuden kautta tai sen takia jos on käyttänyt joskus liikaa "pahoja" sanoja kommentteihin (esim. jos on ollut huono olo kommentin/viestin/mielipiteen kirjoittamisen aikana) :(...Noh jokatapauksessa osallistuin kisaan :D Ja mulle kelpaa kumpikin versio ;) kumpa onni potkaisi nyt persuksilleni :S (edes tämän kerran)

Ainiin miten mä saan profiili/jäsen kuvan näkyviin näihin kommentteihin :/

@joel141290: Avataria / "jäsenkuvaa" voi muokata foorumin kautta täältä:
http://www.konsolifin.net/bbs/profile.php?do=editavatar
Sama kuva näkyy siis myös foorumiviesteissäs.

joel141290: kisassa katsotaan vain paikkatietoutta ja oikein täytettyä kilpailulomaketta.

Muutama mesta piti tarkistaa PC-versiosta, mutta suurin osa löytyi ulkomuistista, sen verran tullut Cyrodiilissä samottua.. Nyt kun onni paijaisi niin pääsisi Skyrimiin siekailemaan.

Ulvi: Kiitos tiedosta :)

Mustaparoni: jouduin kanssa tekemään saman ;) mutta onneksi edes jotkut kaupunkit tuli muistista :/

Execta: kiitos linkistä :D täytyy kokeilla jos sais näkyviin ;)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi