Final Fantasy VII Rebirthiin ei ole enää turkasen pitkä aika. Toinen osa vuonna 1997 julkaistun Final Fantasy VII:n uusioversioinneista saapuu ensi vuoden alussa ja nyt projektista on saatu kosolti uutta tietoa.

Tiedot ovat peräisin Gameinformer-sivustolta, joka pääsi haastattelemaan kolmea pelin kehittämisen johtohahmoa.

Tuleva Square Enix -studion peli ei ole tilavaatimuksiltaan sieltä pienemmästä päästä, sillä sen kerrotaan olevan 150 gigan kokoinen. Seikkailu saapuu aikanaan kahdella levyllä, joskaan levyjen vaihtamiselle ei ole alussa tapahtuvan asennuksen jälkeen tarvetta.

Nimikkeen kehitys vei tällä kertaa vain neljä vuotta, mistä on kiittäminen Square Enixin kokemusta PlayStation 5:n parissa. Kehitystyö Final Fantasy VII Remaken ja Final Fantasy VII Remake Intergraden kanssa sai työn sujumaan sulavasti pelin ohjaajana toimivan Naoki Hamaguchin mukaan.

Rebirthin tarina päättyy Forgotten Capitaliin, jonka tapahtumat lienevät perin tutut alkuperäisen pelin pelanneille. Luovan ohjaajan tittelillä tuotosta kehittävä Tetsuya Nomura tosin huomauttaa, että kuten edellinenkin osa, niin Rebirthkään ei noudata täysin alkuperäistarinaa.

Edellisen pelin aseita, materiataikoja ja muita esineitä ei voi tuoda aiemmasta seikkailusta. Siitä huolimatta Final Fantasy VII Remaken tallennusdatan avulla pelin alkuun voi tuoda yhden vielä tuntemattoman summon-muotoisen materiataian.

Trailerilla vilahtanut Vincent Valentine -hahmo liittyy pelaajan joukkioon, mutta häntä ei päästä tällä kertaa kuitenkaan ohjaamaan. Pelattavaksi hahmoksi hänet saadaan todennäköisesti seuraavassa osassa. Kyseessä on hieman samanlainen tilanne kuin Red XIII:n kanssa edellisen osan yhteydessä.

Alkuperäisteoksen minipelejä on laajennettu, sillä vaikkapa Shinra-yhtiön paraatiin voi rekrytoida jäseniä, jotka sijoittaa marssimaan haluamaansa järjestykseen.

Muita juuri selvinneitä tietoja ovat muun muassa pelattava Sephiroth-hahmo, noin 40 tuntia kestävä päätarina sekä mahdollisuus uida ja työstää esineitä.

Uusimman trailerin tulevasta tuotoksesta voi katsoa alta. Final Fantasy VII Rebirth saapuu PlayStation 5:lle helmikuun 29. päivänä. Final Fantasy VII:n uusioversioita käsittelevä foorumiketju aukeaa tämän linkin (klik) kautta.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi