Vuodesta 2015 asti kehitteillä ollut modi Grand Theft Auto V -rymistelyyn näyttää elonmerkkejä. Venäläinen modaajaryhmä on paljastanut trailerin tulevasta paketista, joka tuo pelisarjan aiemmasta osasta tutun Liberty Cityn pelaajien koluttavaksi.

Kehitteillä oleva epävirallinen lisäsisältö tuo pelin maailmaan GTA IV:stä tutun version kaupungista. Tiedotteen mukaan "Liberty City ei korvaa Los Santosia tai Blaine Countya, vaan se ilmestyy meren toiselle puolelle."

Uusvanhaa pelialuetta ei tuoda sarjan uusimpaan nimikkeeseen noin vain, sillä se vaatii toimiakseen GTA IV:n. Modi näet käyttää hyväkseen nelososan tiedostoja.

Verkossa tuttuihin kuvioihin ei näillä näkymin päästä rellestämään. Kyseessä on kehittäjien mukaan yksinpeliin keskittyvä DLC-paketti, joka asennetaan osaksi GTA V:ä.

OpenIV-työkaluja käyttävä projekti on vielä suurelta osin kuitenkin mysteeri. Oheista traileria enempää kuvamateriaalia modista ei vielä ole, eikä tarkempaa julkaisuaikataulukaan ole vielä kerrottu. Kokonaisuus on tarkoitus saada julkaistua "kun se on valmis".

Projektin sivuille pääset klikkaamalla tästä linkistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Alustat: 
Lähde: 

Pelikeskustelu