Media Molecule on julkaissut uuden päivityksen pelien- ja taiteentekotyökalu Dreamsille.

Dreamsin päivitystiedosto v2.06 lisää uuden sisällön ohella muutamia korjauksia ja yleistä hienosäätöä pelikokemuksen parantamiseksi. Welcome Garden Art Pack on ensimmäinen uusi taidepaketti pelin julkaisun jälkeen. Se sisältää yli 40 veistosta, joiden avulla voit koristella kotitilaasi, hyödyntää niitä omissa luomuksissasi tai sekoitella luodaksesi jotain täysin uutta.

Päivityksen mukana saapuu myös Community Jam Collections, joka korostaa tiettyjä kokoelmia. Tarkoituksena on helpottaa Dreamsin yhteisöpaikkojen löytymistä. Uusi online-indikaattori kertoo, milloin tekijät ovat paikalla verkossa.

Luova pelityökalu Dreams ruokkii pelinkehittäjien uutta sukupolvea. Jotkin yhteisön jäsenten pelimoottorilla luomat teokset ovat saaneet jo huomioita, joka on johtanut työtarjouksiin saakka. Esimerkiksi käyttäjä Jimmyjules153:n luoma Blade Gunner nostettiin esille Media Moleculen yhteisö-striimissä. Tämän seurauksena aiempaa pelinkehitystaustaa omaamaton tekijä on saanut työtarjouksen Eurooppalaiselta pelitalolta.

"Dreams on ainutlaatuinen digitaalinen leikkipaikka, jossa voit luoda mitä tahansa aina peleistä, musiikista ja maalauksista animaatioihin, veistoksiin ja elokuviin." -Dreams

Dreams julkaistiin PlayStation 4:lle helmikuussa 2020.

Katso Jimmyjules153:n luomus alta.

Kirjaudu kommentoidaksesi