Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Brittiläisen Raren vanhaan Nintendo 64 -klassikkoon pohjautuva uusi Perfect Dark on ollut useiden lähteiden mukaan pahoissa vaikeuksissa, mutta tämä saattaa olla vanhentunutta tietoa.

Neljä vuotta sitten julkistettu projekti on edennyt useiden eri tahojen mukaan vastatuulessa. Ohjaajana toiminut Dan Neuburger jätti kehittäjänä toimineen The Initiative -studion jo pari vuotta sitten lukuisten muiden työntekijöiden ohella. IGN:n journalisti Rebekah Valentine puolestaan raportoi vuosi sitten pelin kehityksen edenneen hyvin hitaasti. Nyt raportti on saanut yhä enenevässä määrin tukea väitteilleen eri paikoista.

Giant Bombin Jeff Grubb kertoi taannoin Giant Bombcastissa kuulleensa Perfect Darkin olevan jo vuosien ajan hyvin huonossa jamassa. Kommentoijien joukkoon liittyivät niin VG247:n Alex Donaldson kuin videopelihistorioitsijana meritoitunut Liam Robertson, kuten alla olevista twiiteistä voi huomata.

Useiden negatiivissävytteisten kommenttien ohella Perfect Dark on saanut osakseen myös hiukan positiivisempia arvioita. Nate the Hate, yksi alan tunnetuimmista "ammattivuotajista" ja muun muassa Silent Hill 2 -uusioversion vuosia ennen virallista julkaisua paljastanut herra, kertoi taannoisessa Direct Xbox -podcastissa kuulleensa pelin olevan paremmalla tolalla kuin on annettu ymmärtää.

Nate the Hate kertoi castikkeessa myös odottavansa "täpöllä" Perfect Darkin näyttäytyvän tulevassa Xbox Games Showcase -lähetyksessä 9. päivä kesäkuuta, sillä hän arvioi viimeaikaisten uutisten olevan vanhentunutta tietoa. Xbox ei ole toistaiseksi kommentoinut huhuja tai väitteitä suuntaan tai toiseen.

Sarjaan on odoteltu jatkoa jo vuosikaudet, sillä toistaiseksi viimeisin teos on vuoden 2005 Perfect Dark Zero. The Initiativen ja yli 30 vuotta alalla vaikuttaneen amerikkalaiskehittäjä Crystal Dynamicsin kehittämä uusi Perfect Dark on tarkoitus julkaista aikanaan yksinoikeudella Xbox Series -konsoleille.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Pelit: 
Alustat: 
Julkaisijat: