Swen Vincke ei ole jäänyt lepäämään laakereilleen Baldur's Gate 3:n menestyksen jälkeen. Vincke jakoi viestintäpalvelu X:ssä varsin hyväntuulisen väläytyksen uuden projektinsa parissa työskentelemisestä. Viestiketjusta löytyi myös hyviä vinkkejä ja rohkaisua luovalle työskentelylle.

"Tämä on ollut hyvä aamu! Neljä kuukautta olen kirjoittanut, uudelleenkirjoittanut, hylännyt ideoita ja palannut niiden pariin uudestaan.. Mutta vihdoin minulle on selvää, millainen tämän projektin ensimmäisen osion täytyy olla." Vincke kirjoittaa. "Julkistamisen jälkeen saa sitten nähdä kuinka paljon tästä ensimmäisestä versiosta selviytyy valmiiseen teokseen, mutta luulen että paljon."

Vincke kuulostaa aika varmalta vedoksestaan. Silti, vaikka koko idea menisi myttyyn, mitään ei haaskattaisi. "Hylättyjen vedosten parissa tehty työ ei ikinä mene harakoille. Kunhan oikeanlainen tarina on keksitty, vanhoja ideoita voidaan usein kierrättää sen ympärille. Tällainen työskentely voi usein turhauttaa, mutta tärkeintä on pysyä itsekriittisenä ja ettei luovuta vaikka tilanne vaikuttaisi toivottomalta."

Swen tietää mistä puhuu. Larianhan oli konkurssin partaalla ennen ensimmäistä Divinity: Original Sin:iä.

"Toki voi olla että tämä on muiden mielestä ihan kehno idea. Siinä tapauksessa poistan tämän viestiketjun, menen nurkkaan istumaan koirani kanssa ja olen kuin mitään ei olisi ikinä tapahtunutkaan.. Mutta itse todella pidän tästä!"

Vincke ei kuitenkaan halua vielä kiusoitella pelikansaa liikaa. "Tämä ei ole sitten sitä, mitä luulette! Eikä tässä nyt kiusoitella millään julkistamisella, menee vielä kauan aikaa ennen kuin tästä projektista kuuluu mitään."

Mitähän me sitten luultaisiin? Larianin tuntien kyse lienee jälleen uudesta roolipelistä. Mutta onko kyseessä jatkoa Divinity: Original Sin -sarjalle tai Baldur's Gatelle, vai onko kyseessä joku uusi nimike? Tätä ei tässä vaiheessa taida tietää vielä kukaan muu kuin Swen itse.

Kirjaudu kommentoidaksesi