The Last Guardian ei ole kuollut ja kuopattu

Vuoden 2009 E3-messuilla julkistettu The Last Guardian on edelleen tekeillä, vahvistaa nimetön japanilainen lähde Kotakulle. Peliä ei esitelty parhaillaan käynnissä olevilla Tokyo Game Show -messuilla, eikä kesällä E3:ssa, mikä on herättänyt paljon huhuja.

Aikaisemmin tänä vuonna pelin luoja, Fumito Ueda, jätti Sonyn, mutta lupasi jatkaa nimikkeen parissa julkaisuun asti. Kotakun haastattelema kehittäjä vakuuttaa, että työ jatkuu edelleen - ongelmista huolimatta.

Lähteen mukaan The Last Guardian on "erittäin kunnianhimoinen projekti", ja Sony esittelee peliä heti kun kaikki palapelin palaset loksahtavat kohdilleen. Peliä kehitetään edelleen Japanissa, ja Ueda on hyvin keskeisessä osassa kehitystyötä.

The Last Guardian julkaistaan yksinoikeudella PlayStation 3:lle hamassa tulevaisuudessa. Spekulointia ikuisuusprojektista voi jatkaa keskustelualueen puolella.

Galleria: 

Kommentit

PS4 peli?

Ainahan se on mahdollista, että fokus olisi siirtynyt jo seuraavaan sukupolveen. Se tietysti selittäisi osin tätä myöhästymistä. Mutta käsittääkseni vielä joku aika sitten vakuuteltiin että kehitys on nykyiselle sukupolvelle, joten uskon sitä niin kauan kuin muuta sanotaan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi