Linnut vihhaavat kohta konsoleilla

PlayStation Storen Minis-pelien valikoimassa Angry Birds nähtiin jo vuonna 2010, mutta nyt PS3, Xbox 360 ja 3DS saavat kunnon Angry Birds Trilogy -paketin.

Tällä viikolla kauppoihin saapuvasta pelistä löytyvät alkuperäisen Angry Birdsin sekä AB: Rion ja AB: Seasonsin kaikki kentät ja mukaan on saatu vielä 19 kokonaan uutta kenttää. Kotikonsoleilla löytyy tuki myös PS3:n Move- ja Xbox 360:n Kinect-liikkeentunnistusohjaimille.

Konsolijulkaisun kunniaksi on tietysti ilmestynyt myös YouTube-traileri.

(Vinkistä kiitos Nisulle)

Galleria: 

Kommentit

Vitan kosketusnäyttöhän kannattaakin ohittaa. Tai sitten yhdistelmä PS3:n näyttö ja Vita ohjaus?

Menikö liian monimutkaiseksi?

^ No ei kai kuolleelle systeemille ole mitään järkeä kehittää yhtään mitään? Tuskin kovin moni kehittää enää mitään esim. HP:n WebOS:lle...

Toisaalta voi miettiä mitä järkeä on pyytää ilmaisesta pelistä levyversiona 40 euroo/30 euroo 3DS:llä... :-D

Ei kai tuohon Vitan puuttumiseen yksinkertaisesti voi olla muuta syytä kuin että Rovio ja/tai Activision kokee ettei laite ole myynyt "tarpeeksi".

Activisionilta ei ainakaan ole löytynyt ihmeemmin intoa Vita-kehitykseen, sillä firmalta ei ole tullut laitteellle vielä yhtään peliä. Call of Duty: Black Ops Declassified on tulossa jouluksi, eikä muuta ole vielä ilmoitettu.

Toisaalta, kyllähän tuo Vitan LittleBigPlanet nousi Briteissä top-10:een, mitä pidän pienenä ihmeenä. Mutta tuskin peli enää ensi viikolla kovin korkealla keikkuu...

"Toisaalta, kyllähän tuo Vitan LittleBigPlanet nousi Briteissä top-10:een, mitä pidän pienenä ihmeenä."

Hyvä peli ja käsikonsolille sopiva konsepti myy - se on ihme? Minusta on ihme että niin moni pelialalla löytää vain negatiivisia puolia Vitasta. Sitä kutsutaan itseään toteuttavaksi skenaarioksi. Mutta siihen on Sony fanien totuttava.

Jaksaako joku muka pelata tämmöistä konsolilla? Ja eikai tätä sentään täysihintaisena myydä?

Cobretti: "Hyvä peli ja käsikonsolille sopiva konsepti myy - se on ihme? Minusta on ihme että niin moni pelialalla löytää vain negatiivisia puolia Vitasta. Sitä kutsutaan itseään toteuttavaksi skenaarioksi. Mutta siihen on Sony fanien totuttava."

Lähinnä ihmetys johtui siitä, että Vitan laitekanta varsinkaan Iso-Britanniassa ei varmaankaan ole kovin mittava ja kuudennelle sijalle pääseminen vaatii kyllä aika monen pelin myyntiä, vaikka ei vielä ihan sesongissa ollakaan.

30+ euroa on aika jäätävä hinta pelistä jonka saa mobiililaitteille muutamalla eurolla. Viimeisin ja omasta mielestäni paras Space-versiokin jäi puuttumaan paketista. Kallista, perustellaanpa sitä lisäkentillä ja -kontrolleilla tai ei.

Minis -versiosta on ihan tarpeeksi hupia ainakin täällä(en ole vieläkään ehtinyt läpäistä, kuin vasta muutaman kentän, vaikka hommasin tuon samaan aikaan kun Vita suomessa kauppoihin saapui), joten eipä ole himoja tätä julkaisua kohtaan.

Sen sijaan se youtube -palvelu olisi kyllä kelvannut.

"30+ euroa on aika jäätävä hinta pelistä jonka saa mobiililaitteille muutamalla eurolla."

Konsoliversiossa on kuitenkin käsittääkseni yli 700 kenttää ja eiköhän pelin saa jonkin ajan kuluttua ulkomaan nettikaupoista tyyliin 25 euroa tms (siis kuten niin monen muunkin pelin). Tuskin tällä on kauhea kiire hyllyyn kun peli niin monelle jo tuttu. Mobiilimarkkinat ja konsolimarkkinat ovat erilaisia.

Tosin Rovio on heittänyt jo haastetta trophy/achievement-keräilijöille, joilla on kyllä työsarkaa pelissä:
http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a407670/angry-birds-trilogy-achi...
Olisihan se kova juttu jos ekana pelin läpäissyt (trophyt/achievementit) olisi suomalainen. :)

EDIT: Täällä muuten trophy-lista:
http://www.justpushstart.com/2012/09/angry-birds-trilogy-has-1-trophy-list/
Pelissä on platina, joka jakaantuu kaikkien pelien kesken (ei siis "erikseen" AB:lle, Riolle tms).

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi