Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Useita vuosia ja kymmeniätuhansia yrityksiä. Vähintään niin paljon vaati Mario Kart Wii -pelissä olevan oikotien selättäminen.

Nimimerkillä ArthurrrP varustettu pelaaja on ensimmäinen ihminen, joka on onnistunut toteuttamaan vuonna 2008 julkaistun pelin viimeisen suorittamistaan odottaneen oikotien ja ajanut kierroksen loppuun. Kyseinen niin kutsuttu ultraoikotie oli Rainbow Road -radalla, ja sen olemassaolo oli onnistuttu toteuttamaan tähän mennessä vain emuloinnin avulla. Asiasta Twitterissä raportoinut Rod Breslau kertoo myös, että Mario Kart -yhteisön mukaan kyseisellä tempulla on vain 0,0001 prosentin mahdollisuus onnistua.

Mario Kart Wii -pelissä olevat ultraoikotiet ovat metodeja, joilla pelaajat ovat voineet ohittaa lähes koko radan enemmän tai vähemmän erikoisilla tavoilla. Niiden suorittaminen on vaatinut muun muassa seinien läpi loikkaamista, isojen välimatkojen yli lentämistä ja erilaisten boostien käyttämistä.

ArthurrrP:n suorituksen voi katsoa alta. Jos upotus ei toimi, klikkaa tästä (klik).

Enemmän tietämystä ultraoikoteistä voi ammentaa oheisesta Summoning Saltin Youtube-videosta, jossa mainitaan myös nyt selätetty Rainbow Roadin tapaus noin puolen tunnin kohdalla.

Kirjaudu kommentoidaksesi