Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Mark Wahlberg ei enää mukana Uncharted-filmatisoinnissa

PlayStation-alustoilla nähtyä Uncharted-pelisarjaa on jo vuosia kehitelty elokuvamuotoon, mutta projektilla ei edelleenkään tunnu olevan suurta tuulta purjeissaan. Yksi nimi, joka on toistuvasti pyörinyt filmiä koskevissa uutisissa, on ollu Mark Wahlberg. Nyt näyttelijä itse kertoo, että hän ei ole enää mukana projektissa.

We Got This Coveredin haastattelema näyttelijämies toteaa, että hän oli aiemmin mukana filmatisoinnissa, mutta tämä ei ole tilanne enää. Puheiden mukaan hänet oli kiinnitetty pääosan Nathan Draken rooliin, mutta tämä asia ei ylempää löytyvässä lyhykäisessä klipissä puheenaiheena.

Elokuvan tuotannon on joka tapauksessa määrä alkaa ensi vuonna, joten toiminnalliseen aarteenmetsästykseen lienee syytä olettaa eri näyttelijää pääosaan. Muun muassa Stargate: Atlantis -sarjassa keskeistä roolia esittänyt Joe Flanigan on esittänyt kiinnostusta Draken roolia kohtaan. Wahlbergin voi sen sijaan nähdä ensi vuonna räjähdyksiä ja metallia vilisevässä Transformers: The Last Knight -rymistelyssä.

Kirjaudu kommentoidaksesi