Kuluvan vuoden alussa julkaistun Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4:n on vahvistettu saavan pelin tarinatilaa laajentavaa lisäsisältöä helmikuun puolella.

Julkistuksen yhteydessä Naruton pojan seikkailuihin keskittyvästä Road to Boruto -laajennuksesta saatiin nähtäville niin traileri kuin myös reilun neljä minuuttia pelikuvaa. Näistä tuore debyyttitraileri keskittyy esittelemään uutta tarinakampanjaa ja sen mukana tuomia uusia alueita sekä hahmoja. Uutta pelikuvaa esittelevä pelidemo tarjoaa sen sijaan toiminnallisen näytepätkän Sasuken ja mystisen uutuuspahis Kinshikin välisestä taistelusta, minkä ohella fanit voivat nähdä myös otteita Sasuken uusista liikesarjoista sekä ninjutsu-kyvyistä.

Uusi lisäsisältöpaketti tuo peliin tarinaa laajentavan kampanjan lisäksi uusia hahmoja, joista sekä Naruton poika Boruto että Sasuken tytär Sarada ovat olleet tähän asti vain aikoinaan pelin ennakkotilanneiden pelattavissa. Laajennus on lunastettavissa ilmestyessään noin 20 eurolla.

Road to Boruto julkaistaan Euroopassa 3. helmikuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle. KonsoliFINin arvio pääpelistä on luettavissa täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi