Platinum Games on ilmoittanut NieR: Automatan ylittäneen viiden miljoonan myydyn kopion rajapyykin.

NieR: Automata julkaistiin alkujaan PlayStation 4:lle ja PC:lle vuonna 2017. Sittemmin omaperäinen android-seikkailu käännettiin myös Xbox Onelle, jossa se on päätynyt lopulta myös Game Pass -valikoimiin. Peli ylittää viiden miljoonan myynneillään kaikki Platinum Gamesin aiemmat myyntilukemat, joten kyseessä on ehdoton menestystuote japanilaiselle pelitalolle. Livertelyssä myös tarkennetaan, että lukema koostuu kivijalkakauppoihin lähetetyistä ja digitaalisesti kaupaksi käyneistä kopioista.

Platinum Games työstää paraikaa uusioversiota vuoden 2010 alkuperäisestä NieR-teoksesta. NieR Replicant ver. 1.22474487139... -nimen saaneen pelin Julkaisua on uumoiltu ensi vuoden huhtikuulle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle.

KonsoliFINin täyden viiden pisteen NieR: Automata -arvostelun voi lukea täältä.

Lisää aiheesta:

Kommentit

PlatinumGames ei työstä tulevaa Nier Replicantia, vaan Toylogic. Platinumin Takahisa Taura tosin avustaa jollain tasolla.

Automatan suosio on kyllä hämmästyttävää. Kymmenen vuotta sitten olisi ollut melkein mahdotonta uskoa, että Nier ylipäätään saisi jatkoa. Saati sitten, että siitä tulisi näin valtava hitti. Ansaittu voitto Yoko Tarolle ja Platinumille kyllä. :) 

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Lähde: