Palkitun psykologisen toimintapelin Hellblade: Senua's Sacrificen tekijätiimi Ninja Theory on raottanut tulevaisuuden suunnitelmiaan xbox.comissa.

Maaliskuun 24. päivä julkaistaan online-mättö Bleeding Edge ja tulevaisuudessa julkaistaviin peleihin kuuluvat myös psykologinen tutkimuspeli The Insight Project ja tietysti Senua's Saga: Hellblade II. Kirsikkana kakun päälle studio julkisti nyt myös tulevan teoksensa Project: Maran.

"Project: Mara tulee olemaan realistiseen maailmaan sijoittuva maanläheinen kuvaus psykologisesta kauhusta," kertoo Ninja Theoryn kaupallinen johtaja Dom Matthews. "Pelin kehittäminen sisältää paljon tutkimusta, haastatteluja ja ensikäden tietoa mielenterveysongelmista, jotta psykologinen puoli saadaan tehtyä niin uskottavaksi ja realistiseksi kuin vain mahdollista." Ninja Theoryn mukaan peli tulee sisältämään vain yhden hahmon ja yhden lokaation.

Hellblade: Senua's Sacrifice kohahdutti pelimaailmaa tuomalla mielenterveysongelmat eläväisesti pelaajien koettavaksi äänimaailmansa ja visuaalisten efektiensä muodossa. Ilmeisesti Ninja Theory jatkaa samalla, hyväksi toteamallaan psykologisella polullaan useamman pelin muodossa. Näistä projekteista ja muista Ninja Theoryn kuulumisista voit lukea ja katsella videon muodossa täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Lähde: