Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Super Mariolla on uusi ääninäyttelijä, sillä roolissa vuodesta 1996 toiminut Charles Martinet on astunut syrjään kyseisestä toimesta. Mutta kuka toimii uutena äänenä, sitä tietoa joudutaan odottelemaan.

Kuten olemme uutisoineet, Martinet jatkaa yhteistyötään Nintendon kanssa Mario Ambassador -nimikkeellä. Asia tuli muiden aiheiden ohella puheeksi IGN-sivuston haastatellessa Nintendo of American johtaja Doug Bowseria.

"Charles on selvästi toiminut ääninäyttelijänä kanssamme jo jonkin aikaa, ja kun etsimme tapoja pitää Charlesin mukana Nintendon liiketoiminnassa, ajattelimme, että tämä oli erittäin mukava siirtymä hänelle", Bowser kuvailee uuteen rooliin siirtymistä. "Ja Charles on erittäin innoissaan siitä. Annan Charlesin puhua asiasta itse, jos hän haluaa, mutta odotamme innolla hänen edustavan edelleen Nintendoa ja ennen kaikkea Sienivaltakuntaa jatkossa."

Eilen tosin uutisoimme, että Martinet itse ei tiedä, mitä Mario Ambassadorin rooliin sisältyy.

Oli miten oli, niin ensi kuussa julkaistavassa Super Mario Bros. Wonder -pelissä tutun putkimiessankarin roolissa kuullaan täysin uutta ääninäyttelijää. Asian annetaan Bowserin mukaan edetä omalla painollaan, ja äänen takaa löytyvän henkilön nimi löytyy aikanaan kyseisen pelin lopputeksteistä.

Bowserin mukaan Nintendo ei ole aikeissa tehdä mitään ilmoituksia ennen sitä.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi