Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Super Mario -hahmon ääni ei tule muuttumaan kovinkaan pian, mikäli se on kiinni roolia ääninäyttelevästä Charles Martinetista.

Nintendon maskottina tutuksi tullut putkimiessankari on elämöinyt Martinetin äänellä jo 1990-luvulta lähtien. Mies kertoi äskettäisessä Fan Expo Canada -kyselysessiossa, että hän haluaa jatkaa tässä roolissa niin pitkään kuin mahdollista.

"Haluan toimia Marion äänenä kunnes kuolen. Jos jonain päivänä en enää kykene siihen, kerron Nintendolle, että alkavat etsimään jotakuta muuta", kertoo Martinet.

Ensi vuonna Martinet siirretään kuitenkin yhden projektin ajaksi syrjään roolistaan, sillä Super Marioon perustuvassa animaatioelokuvassa hahmon äänenä toimii näyttelijä Chris Pratt. Muut projektiin kiinnitetyt näyttelijät Jack Blackista ja Anya Taylor-Joysta lähtien voi lukea tästä uutisestamme (klik).

Videopelien puolella Martinetin tuttua Mario-ääntä kuullaan seuraavan kerran myöhemmin tällä viikolla julkaistavassa Mario Party Superstars -pelissä, jossa putkimies kumppaneineen suuntaa lautapelien maailmaan.

Martinet kertoi samaisessa haastattelussa halustaan ääninäytellä enemmän Waluigi-ilkimystä. "Mielestäni hänen pitäisi saada oma pelinsä, jossa pelaajien pitäisi huijata voittaakseen."

Lue myös:

Kirjaudu kommentoidaksesi