Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uutisoimme viime joulukuussa, että Sony Pictures -studiolla olisi työn alla aimo liuta PlayStation-peleihin perustuvia elokuvia ja televisiosarjoja. Yksi toteutuvista projekteista on nyt varmistunut Twisted Metal -peleihin perustuvaksi sarjaksi.

Twisted Metal -nimikkeissä pelaajat hyppäävät monenlaisten ajoneuvojen rattiin ja koettivat tuhota muita hahmoja kulkuneuvoineen monenmoisten aseiden avustuksella. Sonyn kerrottiin vuonna 2019 olleen kiinnostunut peleihin perustuvasta sarjasta, mutta nyt Variety-sivusto kertoo projektin virallisesti vahvistuneen.

Sarjasta ei kehitellä animaatiota, vaan luvassa on ihmisnäyttelijöillä varustettu toimintakomedia. Käsikirjoitusta kynäilemään on Varietyn kertoman mukaan palkattu Rhett Reese sekä Paul Wernick, keiden CV:stä löytyvät muun muassa filmit Deadpool sekä Zombieland.

PlayStation Productionsin johtaja Asad Qizilbash kuvailee Twisted Metalia yhdeksi PlayStationin rakastetuimmista sarjoista. "Olemme innoissamme siitä, että meillä on niin hieno tiimi tuomassa tätä ikonista peliä eloon faneille", hän kertoo.

Ohessa videokuvaa männävuosien Twisted Metal: Black -pelistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi