Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Halo-peleihin perustuva sarja on saanut ensimmäisen kautensa Paramount+ -palvelussa ja lisää on luvassa. Kaikki eivät kuitenkaan anna lopputulokselle täysin puhtaita papereita, mukaan lukien pelisarjaa luomassa ollut Marcus Lehto.

Sarja ei noudattele lähdemateriaalia, sillä juonikuvioihin on otettu huomattavasti vapauksia. Tämä on yksi asia, jota Lehto on kommentoinut Twitterin välityksellä.

"Joo, en ole varma mistä show'n inspiraatio nyt tulee. Ei siitä Halosta, jonka loin", kuuluu miehen vastaus osana keskustelua viime viikolta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Lehto pitäisi lopputuloksesta: "En sanonut, että vihaan show'ta. Jotkin osat ovat mielenkiintoisia. Olen vain hämmentynyt monista tehdyistä valinnoista, jotka tuntuvat olevan melko kaukana siitä ydinfiktiosta, jota autoin luomaan."

Muissa twiiteissään Lehto kehuu osaa taistelukohtauksista sekä visuaalisia efektejä.

Marcus Lehto oli töissä Halo-pelisarjan kehittäneellä Bungie-studiolla aina vuoteen 2012 asti. Hän toimi kolmen ensimmäisen Halo-pelin taiteellisena johtajana sekä luovana johtajana Halo: Reachin kehitysprojektissa.

Pelkillä kehuilla ei ole sarja selvinnyt muuallakaan. Sivustomme äskettäinen arvio sarjan ensimmäisestä kaudesta antaa niin ikään pienimuotoisia pyyhkeitä: Saunan taakse ja Halosta päähän – arvostelussa Halo-sarjan ensimmäinen kausi

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi