Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Alle viikko sitten julkaistu Palworld jatkaa voittokulkuaan eikä ilmiö näyttäisi osoittavan minkäänlaisia hidastumisen merkkejä.

Kehittäjä Pocket Pair, Inc. on ilmoitellut tasaiseen tahtiin pelin rikkoneen myynneissä toinen toistaan hurjempia rajapyykkejä. Eikä nyt puhuta mistään aivan mitättömistä lukemista, sillä nimike on viimeisimmän tiedon mukaan käynyt kaupaksi Steamissa yli kahdeksan miljoonaa kertaa, vieläpä alle kuudessa päivässä.

Tilanteesta tekee entistäkin hullumman se, että Palworld ei ole edes valmis, vaan kyseessä on Early Access -versio. Tämän lisäksi peli on julkaistu sekä Xboxin että PC:n Game Passissa, joista pelaajia tipahtelee linjoille myös huimat määrät. Steamissa yhtäaikaisten pelaajien huippulukema puolestaan rikkoi vastikään kahden miljoonan rajan.

Palworld yhdistelee Valheim-henkistä rakentelua ja selviytymistä hassunhauskoihin pokémonit mieleen tuoviin eläinhahmoihin. Peliä on syytetty myös turhan suorista Pokémon-lainauksista, mitä Pokémon Company on ilmoittanut paraikaa myös selvittelevänsä.

Palworld on julkaistu toistaiseksi ainoastaan PC:lle ja Xboxille, mutta PlayStation 5 -versiostakin on liikkunut huhupuheita.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Pelit: 
Julkaisijat: