PlayStation 2:n tuotanto lopetettu

Brittiläinen The Guardian kertoo saaneensa Sonylta tiedon, että 12 vuoden jälkeen PlayStation 2:n tuotanto on lopetettu.

Jo aikaisemmin Famitsu raportoi Sonyn lopettaneen konsolin toimitukset kauppoihin Japanissa.

PS2 myi maailmanlaajuisesti 150 miljoonaa kappaletta ja sille julkaistiin yli 10 000 peliä, joita myytiin 1,52 miljardia kappaletta. Pelivalikoiman lisäksi laitteen suosioon vaikutti tuki DVD-leffoille, jotka tekivät läpimurtoaan vuosituhannen vaihteessa.

Galleria: 

Kommentit

R.I.P

Oli pelikoneen ohella monelle se ensimmäinen ja pitkään myös ainoa DVD-soitin. Upeita hetkiä.

"Oli pelikoneen ohella monelle se ensimmäinen ja pitkään myös ainoa DVD-soitin."

Kumma juttu sinänsä, kun ottaa huomioon että PS2:n dvd-toistohan oli ainakin Euroopassa tarkoituksella vammautettu. Tuo laitehan antoi nimittäin RGB-scartin kautta ulos vain vihreää kuvaa. Vaihtoehtoina oli siis käytännössä katsoa vain komposhitti-kuvaa. Ongelman sai toki korjattua komponenttikaapelilla, mutta tuollaisia liitäntöjähän ei tuohon aikaan kovin yleisesti Eurooppalaisissa kuvaputkitelkuissa ollut.

Komean elämäntyön kakkospleikka teki koko peliteollisuudelle. Kiitos ja lepää rauhassa. :`(

Olen surullinen mutta iloinen että sain nauttia tästä ihanasta konsolista R.I.P My dear friend :'(

\o/
The King is dead, long live the King!!!

Keposat mullat.

Aikanaan en arvannut, että konsolissa juuri se pelaaminen saisi otteen, kun ostin PS2:n myös sen kahden muun ominaisuuden, DVD-soittimen ja mahdollisuuden kuunnella CD-levyjä, vuoksi.
Monet hienot pelit tuli pelattua ja samalla tutustuttua pelimaailmaan.
En ole varma, kun aikaa on kulunut, mutta taisin kiertää vihreän kuvan Action Replay-systeemin avulla. Komposhittiä en käyttänyt sen jälkeen kun sain RGB-kaapelin. Sehän paransi myös pelikuvaa hienoisesti.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi