Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Metal Gear Solid V: The Phantom Painin PlayStation 3 -pelaajat ovat onnistuneet avaamaan yhteistuumin pelin äärimmäisen salaisen loppukohtauksen.

Metal Gear Solid V päästää pelaajat mikromanageroimaan omia F.O.B.-tukikohtiaan. Ennemmin tai myöhemmin avautuu myös mahdollisuus kyhätä perusvälineiden lisäksi ydinaseita. Sen lisäksi, että näiden omistaminen näkyy Snaken karussa ulkomuodossa, on mukaan piilotettu äärimmäisen salainen loppu, jonka voi saavuttaa ainoastaan hävittämällä pelimaailmasta se vihoviimeinenkin ydinase. Tämä yhteistyön hedelmä on nyt siis saavutettu ainakin tietyn alueen PlayStation 3 -pelaajien kesken.

Hideo Kojima on rauhaa rakastavana miehenä taatusti tyytyväinen PS3-pelaajien saavutukseen. Uutisen loppuun upotetun salaisen loppuvideon olemassaolo oli toki tiedossa jo aiemmin, mutta nyt moinen on saavutettu siis myös aivan rehellisesti pelaamalla.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain on saatavilla PlayStation 3:n ohella PC:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle. KonsoliFINin arvostelun voi lukea täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Julkaisijat: 
Henkilö: 
Lähde: