PlayStation 3 saa Splinter Cell HD-trilogian ensi vuonna

Splinter Cell -pelejä julkaistaan HD-versioina PS3:lle ensi vuoden aikana. Kokoelma tulee sisältämään pelit Splinter Cell, Splinter Cell: Pandora Tomorrow ja Splinter Cell: Chaos Theory. Tarkempi julkaisuajankohta ja muut yksityiskohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kokoelma, jonka julkaisusta on uutisoitu viime aikoina. Uutisoimme aiemmin, että myös Tomb Raider -pelisarja saa oman HD-trilogiansa ensi vuoden puolella. Prince of Persia -kokoelma on jo julkaistu ja sen arvostelun voi lukea täältä.

Galleria: 

Kommentit

Pakko-ostos. Pidin kovasti Splinter Cellistä, muut osat oikeastaan kokonaan pelaamatta ja niitä on sanottu jopa ykköstä paremmiksi. Can't wait!

Tekisivätpä vielä Silent Hill 2-4 ja Metal Gear Solid 2&3 HD-päivitykset niin olisin myyty.

Suurin kysymys on se että perustuuko HD-versio ekasta Splinteristä Xbox(tai pc)-versioon vai karsittuun PS2-versioon jossa mm. kenttien kokoa oli pienetty? En muista oliko muissakin osissa vastaavia eroja boksin ja ps2:n kanssa, mutta ainakin ekassa oli.

God of War
Prince of Persia
Sly Raccoon
Tomb Raider
Splinter Cell

Mitäs seuraavaksi? Ylläolevat Silent Hillit ja MGS:t? Tämä alkaa kohta olla melkein säälittävämpää kuin NHL, FIFA tai NfS -vuosipäivitykset. Loistopelejähän nuo ovat olleet, sitä en missään nimessä ole kieltämässä, mutta toivottavasti tämä vanhojen sarjojen HD-lämmittely alkaa olla jo nähty juttu. Toisaalta jos kauppa käy ja eurot liikkuvat pelifirmoja miellyttävästi, niin sitten saamme syyttää vain itseämme.

Mutta taas toisaalta... Ottaisin Need for Speed: Hot Pursuit 2, High Stakesin milloin tahansa mieluummin HD-päivityttynä kuin tämän vuotisen painoksen. Oli nimittäin paljon parempi peli kuin Criterionin vastaava tuotos.

On näissä HD-päivityksissä siis puolensa =) Hyvä peli on hyvä peli vaikka voissa paistais.

"Loistopelejähän nuo ovat olleet, sitä en missään nimessä ole kieltämässä, mutta toivottavasti tämä vanhojen sarjojen HD-lämmittely alkaa olla jo nähty juttu."

Missä mielessä lisätarjonta on mielestäsi huono asia?

Ei näissä mitään vikaa ole, kunhan ovat päivitetty tämän päivän standardeihin.

Sen sijaan ne esimerkit, joissa tarjotaan vanhaa tauhkaa sellaisenaan tämän päivän hintalapulla, ovat näemmä tärvelleet uusintajulkaisujen maineen jo tämänkin ketjun kirjoittajien joukossa. Ei anneta niiden hämätä.

Miksiköhän vaan pläykkärille eikä poksille ollenkaan?

Tein pientä researchiä vanhoista julkaisuista ja "karsittu PS2" -versio ei ehkä ole paras sanamuoto (eka peli).. Hieman helpommaksi ja suoraviivaisemmaksi PS2-versiota on tehty, mutta lienee makuasia kumpi maistuu paremmalta.. Lisää tuolla Classics HD -ketjussa.

Kyllä klassikoita voi päivitelläkin. Pitänee katsoa tosin noita Sly Raccooneja kun en oo pelannu niitä koskaan! :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi