PlayStation 4:n Share-ominaisuus ei jaa kaikkea

PlayStation 4:n yksi uusista ominaisuuksista on peliohjaimen Share-painike. Pelaajat voivat jakaa kuvia, videoita ja pelitilanteita lennosta vain napin painalluksella. Osa pelaajista on ollut huolissaan mahdollisista spoilereista, ja nyt Sony-pomo Shuhei Yoshida vahvistaa, että pelinkehittäjät voivat halutessaan poistaa ominaisuuden käytöstä välttääkseen turhia juonipaljastuksia.

"Kehittäjät eivät halua pelin tiettyjä osia pelaajien nähtäväksi etukäteen, esimerkiksi pomotaisteluita. Kuvankaappausominaisuus voidaan estää tietyissä tilanteissa", Yoshida toteaa 4Gamer-sivuston haastattelussa.

Nähtäväksi jää kuinka hyvin paljastukset pysyvät piilossa konsolien verkko-ominaisuuksien parantuessa. Lisää uuden sukupolven PlayStationista voit lukea täältä ja sen ohjaimesta täältä.

Galleria: 

Kommentit

Kolikolla on puolensa. Vaikea sanoa hyvä vai huono asia. Katsellaan mitä lopulta tarjoavat.

Mielestäni ihan hyvä asia. Tosin tän ois voinu toteuttaa paremminkin. Estämisen sijaan pelintekijät olisivat voineet vaikka merkitä tietyt kohdat (vaikka ne pomotaistelut) jollain spoiler-koodilla ja jos tallentaa pätkää tuolta pomotaistelusta, onnistuu se aivan normaalisti, mutta kun joku koittaa katsoa tuota videota, tulee ensin varoitus mahdollisista spoilereista.

Samalla tavalla ne pelit silti saadaan edelleen spoilattua (capture cardeilla, kameralla, whateva). Turhaa rajoittelua.

Jotenkin tuntuu turhalta keskittyä tällaiseen asiaan. Ei kai porukka randomisti lähde tiirailee sellaisen pelin striimejä, jota ei halua spoilattavan??

Onko PS4:llä pullat niin hyvin uunissa, että nämä on niitä pelaajia huolettavia juttuja?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi