PlayStation Networkin huoltokatkos siirtyi

PlayStation Networkin ensi yöksi kaavailtu huoltokatkos on päätetty siirtää myöhemmäksi ajankohdaksi ja uudesta aikataulusta luvataan ilmoittaa mahdollisimman pian.

Jos ei verkkopelaaminen kuitenkaan kiinnosta, voi aikaansa kuluttaa vaikka pohtimalla, johtuuko huoltotöiden siirto kenties LulzSec-krakkeriryhmän uhkailemasta verkkohyökkäyksestä Sonya vastaan ja onko sillä yhteyttä siihen, että virallisille PlayStation-verkkosivuille kirjautuminen on jälleen vaihteeksi pois käytöstä.

PS3:lla verkkokirjautuminen toimii kuitenkin tuttuun tapaan.

Galleria: 

Kommentit

Se ny viä puuttuiski tästä, jos tulis heti putkeen toista hyökkäystä.

Nuo hakkerit voisivat kyllä painua syvälle hevon ********** ja pysyä siellä. Hankkisivat elämän ja jättäisivät tuollaisen lapsellisen kiusanteon. Tästä kärsivät muutkin kuin Sony

Se siitä sitten.

Voi elämä. Ei oo sonyllä nyt helppoo ei. Ketähän nää lultsekit sit taas on? Tasapuolisuuden nimissä voisvat nää räkkerit kiusata vaik microsoftia välillä.

No ei vaan, vakava asia. Toivottavasti näitä hemmoja nyt saatais kiinni ja kunnon rangaistukset, et on esimerkkitapuksena muille. Uskomaton farssi tästä on kyl tullu.

Hakkerit vissiin haluaa että suuryritykset lopettaa nettipalvelut...

Mitä tuolta twitteristä luin, niin hyökkäys kohdistui ilmeisesti Sonyn musiikkipalveluihin, ei PSN:ään.

Muistakaa niissä verkkopeleissä kun nöyryytätte vastustajaa tapon jälkeen T-bägäämällä, se voi olla joku hakkeri joka vetää herneet nenään. Seuraus: aloitetaan muiden nöyryytettyjen nyyppien kanssa hyökkäys verkkopalveluun niin loppuu se teepussittelu!

Harmillisinta tässä on että kräkkereiden lyhytnäköinen toiminta voi pitkässä juoksussa koitua kaikkien netinkäyttäjien kohtaloksi. Nimittäin politiikkojen ajamat netin sääntely lait saavat uutta tuultapurjeisiin. Tälläisten tapauksien johdosta

Huoltokatkos alkaa tänään kello 19.30 alkaen.

http://community.eu.playstation.com/t5/Technical-Help/PSN-Maintenance-Sc...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi