Podcastin sadas jakso livenä

KonsoliFIN Podcastin sadas jakso nauhoitetaan tänään klo 17:00 alkaen Helsingin Lasipalastissa, Elisa Studiossa. Paikalle ilmestyy nelihenkisen paneelin lisäksi jonkin verran yleisöäkin, ja tapahtumaa voi seurata suorana video-streamina tällä sivulla noin 16:30 alkaen.

Jos haluat lähettää terveisiä keskustelijoille rupattelutuokion aikana, käytä vanhaa tuttua Twitter-kahvaamme @KFinPodcast.

Suora lähetys

Galleria: 

Kommentit

Ompas siellä jo harvinaisen komeita miehiä lavalla! Niinku mister finlandeja kattois, näillä vaan on paidat päällä (vielä). Kiitosta näistä jaksoista, jatkakaa samaa rataa. Ehkä voin joskus olla mukana!

kukakohan idiootti tossa koko ajan huutaa että soittakaa paranoidi >.<

Äänenlaadussa oli toivomisen varaa. Muuten kyllä ihan sitä ittiään ja mukana viihtyi kyllä. Tuhomursu tapansa mukaan vakuutti. Frozenbyten kaveri olisi ehkä enemmän voinut olla äänessä ja antaa maalata taivaanrantaa. Paavi taas voisi vielä seikkaperäisemmin tuoda esille IGN Suomea ja tavoitteitaan siellä. Jatkossa taas yleisöä enemmän mukaan, sitä samaa vuorovaikutteisuutta joka muuten oli useasti puhujien huulilla muissa yhteyksissä.

Kunniakas 100. lähetys ja siitä iso kiitos.

En muistanu koko lähetystä, ohi meni suorana, hö.

Puoli viiteen asti pystyy vielä vilkuilemaan tuota jakso, jos vain painaa siinä ruudun alapuolella olevaa "Katso aikakoneesta"-palkkia. Sitten vain siirtää suurennuslasin niille alueille, joilla näkyy vaaleansinistä viivasörsseliä. Tuolta katoaa video 24 tuntia sen nauhoittamisen jälkeen, joten tänä iltana kahdeksan jälkeen kaikki on mennyttä. Tiistaiaamuun klo 09:00 asti.

Eikös tuota sadatta juhlajaksoa ole tallennettu mihinkään? Bitit tuli ja meni kuin pieru saharaan? For real?

Olipas itseltäni tyhmä kommentti. Löytyyhän se Podcasti normisti foorumilta ja nyt on videokin tuupattu jakeluun WaLuigin toimesta. Kiitokset!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi