Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

PS Now tarvitsee DualShockin mobiililaitteilla

SCEA:n markkinointipomo John Koller on vahvistanut CVG-sivustolle, että pelaaminen tulevan PlayStation Now -palvelun kautta vaatii DualShock 3 -ohjaimen käyttöä tableteilla ja älypuhelimilla.

- DualShock säilyy avainasemassa jotta ohjauskokemus olisi täydellinen. Emme halunneet ottaa käyttöön kosketusnäyttöä tai muuta sellaista, sillä pelit on parasta pelata DualShockilla, Koller kertoi.

Sonyn tiedottaja lisäsi vielä, että PlayStation 4:llä PS Now -palvelun pelit toimivat konsolin omalla DualShock 4 -ohjaimella ja alla olevasta videosta selviää, että Vitallakin pärjää laitteen omilla napeilla.

Yhdysvalloissa PlayStation Now käynnistyy näillä näkymin ensi kesänä ja alustoina ovat ensin PS3 sekä PS4. Euroopan suhteen aikataulu on vielä avoinna.

Galleria: 

Kommentit

Alkuun konsoleilla ja myöhemmin pelkän Bravia-television striimamana. Menee mielenkiintoiseksi.

latency tulee rajoittamaan tätä todella paljon kun kuka haluaa pelata peliä jossa padin painallukset näkyy ruudulla vasta sekuntien päästä painalluksesta

frozenin kannattaa vaihtaa Internet-palveluntarjoajaa (tai lopettaa troolaaminen, molemmat käy)

Well said lthron. Ei lisättävää.

Tai no, kyllä on pleikalla hyvin pullat uunissa. Joka osa-alueella muita kilpailijoitaan edelle. (Y)

Kuinka paljon sitä viivettä oikeasti on?

5 megan yhteys tarvitaan sujuvan pelikokemuksen ylläpitämiseksi. Ei kuulosta mahdottomalta, mutta kuitenkin realistiselta.

5 megaa voi ehkä juuri ja juuri riittää, jos ei perheyhteisössä ole yhteydellä muita käyttäjiä samaan aikaan. Jos muu lauma samalla feisbuukkaa, spotifaijaa, netflixaa sun muuta, niin aivan varmasti viiveilee.

Siksi seinästä revitään irti sadan megan yhteys kun sellainen on tarjolla. Toki tällaista ei ole kaikille tarjolla, se myönnettäköön.

Toki mitä tapahtuu tulevaisuudessa kun aito 4G saadaan koko maan kattavaksi (4G:lle saadaan laajempi peitto% kuin 3G:lle, kiitos tekniikan kehittymisen ja vapautuneiden taajuuksien).

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi