PS3-pula jatkuu pahana Japanissa

Pula PlayStation 3 -konsoleista jatkuu Japanissa ja viime viikolla Sony sai konsoleita kauppoihin edellistäkin viikkoa vähemmän.

Viikon myynti oli 32 662 kappaletta, mikä nostaa kokonaismyynnin 156 400 kappaleeseen. Tämän vuoden tilastoissa Xbox 360:n ohi mentiin jo viikko sitten, mutta kokonaismyynnissä eroa on vielä vajaa 20 000 kappaletta.

Pienemmät toimitusmäärät Japanissa johtuivat todennäköisesti jälleen panostuksesta Yhdysvaltoihin, missä 23. marraskuuta vietetyn kiitospäivän jälkeinen perjantai on vuoden suurin ostospäivä.

Galleria: 

Kommentit

Käsi ylös jolle tämä tuli yllätyksenä. .O.

Käsi ylös jota kiinnostaa tämän pellen ainainen Sonyn vastainen kommentointi ja riidanlietsonta. .O.

Kyllä se siitä lähtee.

o/

Jos Eliytresin ja Xbugsin juttuihin olisi uskomista, ei minkäänlaista pulaa pitäisi olla, koska kukaan ei halua tälläistä mustaa monoliittia olohuoneen taulutelevision koristamaa alttaria pilaamaan.

Eikös sen Sonyn pitänyt myydä 100 miljoonaa vuoteen 2011 mennessä?
Taitaa jäädä hieman tavoitteesta tätä vauhtia.
No ensi vuonna Europe-launchiin 500k ja kansa on tyytyväinen.

Weldomiten nimi voidaan lisätä Profeettojen listaan :)

"Käsi ylös jota kiinnostaa tämän pellen ainainen Sonyn vastainen kommentointi ja riidanlietsonta. .O.

Kyllä se siitä lähtee."

No voi kyynel sentään. Mitä riidanlietsontaa tuossakin oli? Sonyn edustajat ovat maalailleet kauniita kuvia kertomalla kuinka PLAYSTATION KOLMOSTA saadaan niin ja niin paljon julkaisuun, mutta nyt Sonyn edustajat vaikenevat ja todelliset luvut tulevat esille muuta kautta.

Analyysin tekijät ovat tienneet valmistusongelmista jo kauan aikaa sitten, mutta aina kun niistä on kerrottu, niin sekä Sony että Sonyn fanipoitsut juoksevat kilpaa kumoamassa juttuja vääriksi. "No mutta kun Sony sanoi että..."

Kyllä se totuus tulee sieltä esille lopulta, aivan kuten nytkin.

Oi te viisaat! Kertokaa miksi ne, jotka eivät koskaan Sonyn konetta hommaa, ovat kuitenkin aina ensimmäisenä kommentoinmassa täällä? Oi te viisaat, kertokaa?

Jos joku tässä haki riitaa niin se taisi kyllä olla laNmas, vai oliko tämä pelkoneiden pulan jatkuminen muka oikeesti jollekulle yllätys?

Tottakai Sony vie enmmän koneita nyt jenkkilään kun siellä kysyntä on varmasti tällähetkellä suurempi, ja täten niitä riittä vähemmän Japaniin, whats the big deal?

P.S. PS2 löytyy ja PS3 tulee kyllä hommattua talouteen

Jaa, vai että näin lähti tämäkin ketju käyntiin... No vedetään takaisin Pelaajalehden sivuilta: "Nintendolta ei kerrottu takkoja määriä, mutta Yhdysvaltain julkaisussa uskotaan olleen REILUSTI YLI MILJOONAN konsolia."

Joo... Ja niitä olikin sitten ??? Ei se Sony ole ainoa, joka uskoo kusetukseen, valehteluun ja peittelyyn... Oikeasti... Joku viisas sanoi jossain täällä foorumeilla, että olisi mielellään ostanut Wiin lapsilleen tulevaisuudessa, mutta tulleen sittemmin toisiin ajatuksiin pelätessään lastensa muuttuvan Nintendon fanipojiksi. Te olette aivan uskomattomia...

(Itsekin tunnustin aikoinaan Nintendo uskontoa, mutta se lopahti jossain Mario Party 7, Mario Golfin, Mario Kartin, Mario Baseballin ja Mario Soccerin tietämillä...)

Baron, odottelen tässä innolla linkkiä siihen pelaajalehden artikkeliin, jossa sanotaan, että Nintendo sanoo, että olisivat saaneet reilusti yli miljoona konsolia Amerikan julkaisuun.

"Oikeasti... Joku viisas sanoi jossain täällä foorumeilla, että olisi mielellään ostanut Wiin lapsilleen tulevaisuudessa, mutta tulleen sittemmin toisiin ajatuksiin pelätessään lastensa muuttuvan Nintendon fanipojiksi."

No ei vissiin kovin viisas ollut, jos perustelee konsolin hankintaa tuollaisella paskalla.

"(Itsekin tunnustin aikoinaan Nintendo uskontoa, mutta se lopahti jossain Mario Party 7, Mario Golfin, Mario Kartin, Mario Baseballin ja Mario Soccerin tietämillä...)"

Mitenköhän nuokin vaikutti sinuun niin radikaalisti. Noitahan sinun ei todellakaan tarvitse ostaa, vai ottaako sinua niin sydämestä Marion väärinkäyttö, että sinun täytyy boikotoida niiden valmistajaa?

Karvapallo: Tarkoitus oli kommentoida tuota Nisunkin mainitsemaa Nipa(ja Xbox) fanien käsittämätöntä tarvetta tulla pätemään aina ensimmäisinä tälläisiin, vaikka laite ei kuulemma kiinnosta yhtään ja se on niin tylsä eikä sille tule mitään hyviä pelejä.

PS. Itse omistan myös Cuben ja tulen myös hommaamaan Wiin mahtavien Nintendon omien pelien vuoksi. En silti näe mitään tarvetta olla joka paikassa todistelemassa niiden hyvyyttä ja haukkua kilpailijoita aina kun mahdollista vaikken niistä välittäisikään.

PPS. Toivottavasti Eliytres ei loukkaantunut tuosta kommentista. Ehiän kukaan näitä juttuja niin tosissaan ota, eihän??

laNmas: Hehe, jotenki en oo yllättyny siitä, että tähän liitty taas mahdolliset aikasemmat kahakat ja kommentit. Ja ei kai näitä tosiaan kukaan liian vakavissaan ota.

Pesmerga, linkki on painetusta ja ostetusta lehdestä.. Ja voi kristus, etta otit henk. koht. tuon lopun...

Näyttää siltä, että konsolisota ottaa porukalla kovemmin luonnolle kuin autot ja automerkit !?! Onko pelaaminen niin henkilökohtainen juttu, että siitä ollaan valmiita kinastelemaan viimeiseen hengenvetoon saakka ?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi