PS4 myynyt jo 2,1 miljoonaa kappaletta

Sony ylpeänä ilmoittaa, että PlayStation 4 konsoleita on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 2,1 miljoonaa kappaletta.

Viime perjantaina konsoli julkaistiin Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Australaasiassa (Australia, Uusi-Seelanti ja muutamat muut alueen saarivaltiot) ja on myynyt jo 700 000 kappaletta. Pohjois-Amerikassa laite tuli myyntiin jo 15. marraskuuta ja se on saatavilla jo yli 32:ssa maassa.

Galleria: 

Kommentit

Paljonkohan näitä olisi jo myyty, jos näitä löytyisi kaupoista enemmän? Huikeaa!

"Viime perjantaina konsoli julkaistiin Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Australaasiassa (Australia, Uusi-Seelanti ja muutamat muut alueen saarivaltiot) ja on myynyt jo 700 000 kappaletta."

Onko konsoli siis myynyt yhteensä 700 000 kappaletta yllä olevissa alueissa vai mikä myyntiluku on kyseessä? Pohjois-Amerikassa myynti on ollut siten 1,4 miljoonaa yksikköä?

@deviq: Jep, eli siis Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Australaasiassa on myyty 700 000 konsolia ja Pohjois-Amerikassa 1,4 miljoonaa.

Uutinen on osittain virheellinen. Ei se kovin saatavilla tunnu olevan täällä jääkarhun perseenreiässä. Miksi minä muuten kärvistelisin ilman sitä?

quassimo: Varmaankin tässä tapauksessa tuolla saatavuudella tarkoitetaan juurikin sitä, että laite on nyt julkaistu 32 maassa, vaikka onkin tällä hetkellä loppuunmyyty. Itsekin tässä joudun odottamaan omaa laitetta varmaankin tammikuun puolelle, kun ennakkovaraus tuli tehtyä vasta lokakuussa, mutta onneksi tässä ei ole kiire mihinkään. :)

No vähän mustaa huumoria kehiin. Jengi muutenkin tuntuu olevan hiukan kireenä niin ajattelin vähän loiventaa. :)

Itse sain omani jo onnekkaasti viimeviikon keskiviikkona, kiitos Itellan! :) Tilasin NFS Rivalsin ekana pelinä, huomenna vois jo tulla.

Sain omani julkaisupäivänä hobby hallista tosin varasin jo elokuussa.

Melkoisen hyvä saavutus. Kokonaisen vuoden markkinoilla ollut Wii U on tällä hetkellä myynyt jonkin vähän päälle 4 miljoonaa konsolia. PS4 saattaa hyvinkin ottaa kiinni ja mennä ohi Wii U:sta ja sen epäonnistuneesta Gamepad-ohjaimesta.

^ Mikäs siinä nyt on niin epäonnistunutta?

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi