Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Yksinoikeudella PlayStation 4:lle saapuvan Uncharted 4: A Thief's Endin on vahvistettu ilmestyvän kauppoihin 18. maaliskuuta. Lisäksi pelistä julkistettiin kaksi erikoisversiota.

Erikoisversioista halvempi paketti tunnetaan yksinkertaisesti nimellä Special Edition, joka tarjoaa niin 48-sivuisen taidekirjan kuin myös steelbook-metallikannet sekä tarroja. Mukana nähdään myös Naughty Dog -pisteitä, jotka toimivat Uncharted 4:n moninpelin valuuttana.

Astetta kalliimpaa erikoisversiota kutsutaan puolestaan Libertalia Collector's Editioniksi. Kyseinen paketti kätkee sisuksiinsa Specal Editionissa nähdyn lisätavaran ohella 12 tuumallisen Nathan Drake -figuurin sekä moninpeliin sisältyviä lisukkeita, kuten pukuja ja muita hahmojen ulkonäköön vaikuttavia tekijöitä. Lisäksi Libertalia Collector's Edition tarjoaa PS4-pelaajien taustakuvaksi oman dynaamisen teemansa.

Fyysisten painosten lisäksi pelistä saadaan PlayStation Storen valikoimiin kaksi digitaalista versiota. Näistä sekä Digital Standard Edition että Digital Deluxe Edition sisältävät lisäherkkuna niin erilaisia asusteita verkkomoninpelin puolelle kuin myös Naughty Dog -pisteitä. Hintavamman Digital Deluxe Editionin mukaan sisältyy myös Triple Pack -niminen kausikortti, joka avaa oven tuleviin yksin- ja moninpelilaajennuksiin.

Kirjaudu kommentoidaksesi