Ubisoft on paljastanut yksityiskohtia pitkäikäiseksi venähtäneen Rainbow Six Siegen tulevaisuudesta.

Windows Central -sivustolle jutustellut ohjaaja Leroy Athanassof paljasti tiimiräiskinnän saapuvan Xbox Series X:lle sekä PlayStation 5:lle heti näiden loppuvuoden julkaisujen yhteydessä. Jotta pelaajakunta ei sirpaloituisi turhan takia, on studion suunnitelmissa myös alustojen – niin Sonyn ja Microsoftin kuin laitesukupolvienkin – välinen ristiinpelaaminen. Pallo on nyt heitetty konsolivalmistajille, joten virallista julkistusta voinee odotella saapuvaksi lähitulevaisuudessa.

Rainbow Six Siege myös porskuttaa edelleen mallikkaasti kohti viidettä ja kuudetta pelivuottaan. Luvassa on uudistuksia niin operaattorihahmoihin, pelikenttiin kuin erikoistapahtumiinkin. Tänään PC:n testiservereille livahtanut Operation Void Edge -laajennus tuo muassaan Oryx- ja Iana-operaattorit sekä uusitun Oregon-kartan. Tarkempia yksityiskohtia voi lueskella Ubisoftin sivuilta, täältä.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavilla PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle – loppuvuodesta siis vielä Xbox Series X:lle sekä PlayStation 5:lle.

Kirjaudu kommentoidaksesi