Razer toi markkinoille uudet Kaira Pro -mikrofonikuulokkeet, jotka on suunniteltu nimenomaa PlayStation 5 -pelaajia silmällä pitäen.

Razerin langattomat pelikuulokkeet PlayStationille ja PC:lle on varustettu TriForce Titanium 50mm -elementeillä ja irrotettavalla puomimikillä. Vuosi sitten KonsoliFINin testissä olleet Kaira Pro -pelikuulokkeet Xboxille ja PC:lle jakavat paljon samoja ominaisuuksia näiden uusien PS-yhteensopivien kuulokkeiden kanssa. Kaira Pro PS5-kuulokkeiden uniikki ominaisuus on kuitenkin HyperSense -teknologia, joka tuottaa haptista palautetta pelistä saatujen äänien perusteella. Erikoisuutena löytyy myös SmartSwitch-ominaisuus, joka mahdollistaa helpon vaihtelun 2,4 GHz:n ja Bluetooth-laitteiden välillä.

Mykistyksen ja äänenvoimakkuuden säädön korvakuppeihin istuttaneet Kaira Prot toimivat langattomasti, mutta mukana tulee myös 1.3 metrin kaapeli niin latausta kuin langallista käyttöäkin varten. Korvakuppien pehmusteiden luvataan takaavan käyttömukavuuden pidemmänkin pelisession aikana. Kuulokkeet soveltuvat monipuoliseen käyttöön, kuten mobiilille, 3.5mm kuulokeliitännän ansiosta.

Lisätietoja voi lueskella täältä.

Razer Kaira Pro -kuulokkeet PS5:lle ovat hinnaltaan 219,99 euron luokkaa.

Kommentit

Vielä vuosikymmen niin pärisee jokainen ruumiinosa. Ultimaattisen haptista!

Heh nämä kyllä tärisee ja pärisee, aivan hämmentävä pelikokemus haptisen palautteen kanssa! Hyvällä tavalla. Toisinaan käännän sen pois päältä kuitenkin, esim. kun on aistiärsykkeitä ollut jo muutenkin pitkin päivää ja haluan ottaa ihan iisisti :) Razerin kuulokkeet on itselle kyllä ihan ykköset etäkokous- ym. käytössäkin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi