Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kehittäjä Ron Gilbert ei aio enää kirjoittaa Return to Monkey Islandista nettiin. Syynä ovat kehittäjän saamat henkilökohtaiset hyökkäyskommentit.

Tiistaisessa Nintendo Direct Minissä nähty Return to Monkey Island -peli on herättänyt ristiriitaisia tunteita pelaajayleisössä. Osa odottaa paluuta Monkey Islandille innolla, mutta osa on kritisoinut tulevan pelin uudenlaista visuaalista ilmettä rankalla kädellä. Koko sarjan luoja ja jatko-osankin kehittäjä Gilbert kokee kritiikin surullisena reaktiona.

Gilbert kirjoitti tänään henkilökohtaisessa blogissaan, että negatiivisuudesta on tullut hänelle viimein liikaa. Kehittäjä kertoi sulkevansa kommentoinnin ilkeämielisten huuteluiden vuoksi ja lopettavansa pelistä kertomisen. Lopulta koko blogisivu sulkeutui.

"Se on uskomaton peli, ja kaikki tiimin jäsenet ovat siitä hyvin ylpeitä. Pelatkaa sitä tai älkää pelatko sitä, mutta älkää pilatko sitä kaikilta muilta. En aio enää kirjoittaa pelistä. Jakamisen ilo on ajettu minusta pois", Gilbert sanoi.

Muun muassa LittleBigPlanetin sekä Knights and Bikes -pelin takana oleva taiteilija ja suunnittelija Rex Crowle vahvisti aiemmin Twitterissä johtavansa Return to Monkey Islandin suunnittelua. Hän on ylistänyt Gilbertiä ja puolustanut pelin taidetyylin muutosta julkisesti.

Nyt myös ääninäyttelijä Dominic Armato asettui Gilbertin tueksi todeten sarkastisesti: "Hienoa työtä, kaikki."

Armato sanoo nähneensä paljon intohimoista, mutta kohteliasta keskustelua ja toteaa Gilbertin blogin kommenttien olleen "täyttä paskaa".

Kommentit

Toivottavasti Gilbertin työkyky ja työvire säilyy, että saadaan tämä aikataulussa valmiiksi.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi