Rise of the Tomb Raider sai uuden pelitilan

Crystal Dynamics laittaa pelaajat koetukselle uudella Rise of the Tomb Raideriin julkaistulla pelitilalla.

Uusi pelitila kantaa nimeä Endurance Mode, joka hoitaa eräänlaista selviytymistilan virkaa. Pelitilassa Lara Croft joutuu avoimella alueella kylmän luonnon ja vihollisten armoille niin päiväsaikaan kuin myös yön hämärässä. Hengissä selviytyäkseen tämän on tyhjästä alkaen hankittava kaikki ravintonsa, varusteensa sekä kaiken muun tarvitsemansa. Pisimpään selviytyneet voivat myös kilpailla keskenään pelin tulostaulukon kärkipaikasta sekä todellisen selviytyjän tittelistä. Uuden pelimuodon ohella lisäsisältö tuo mukanaan uuden puvun ja aseen.

Toistaiseksi Endurance Mode on saatavilla ainoastaan Xbox Onelle, ja sen voi lunastaa itselleen noin kymmenellä eurolla. Endurance Moden lisäksi peliin on vahvistettu kaksi suurempaa DLC-pakettia. Näistä Baba Yaga: The Temple of the Witch julkaistaan ladattavaksi tammikuussa, minkä jälkeen on vielä Cold Darkness Awakened -nimisen lisäseikkailun vuoro. Edellä mainituista lisäsisällöistä kaikki kuuluvat pelin kyljessä julkaistuun kausipassiin, joka kustantaa noin 30 euroa.

Hiljattain Rise of the Tomb Raiderille avatun Steam-sivun mukaan Xboxille ajallisena yksinoikeutena julkaistu peli on kääntymässä PC:lle jo ensi kuun aikana. Näillä näkymin PlayStation 4 -versio saa puolestaan odotuttaa itseään ensi joulun puolelle.

 

Kirjaudu kommentoidaksesi