Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raiderin PS4-versio sai julkaisupäivän

Microsoftin ajallinen konsoliyksinoikeus on lähenemässä loppuaan. Rise of the Tomb Raiderin PlayStation 4 -versio on nimittäin saanut julkaisupäivän. Samalla PS4-käännöksen on vahvistettu tarjoavan uutta sisältöä.

Sonyn konsolille julkaistava versio tottelee nimeä Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, ja se on saatavilla lokakuun 11. päivästä alkaen. Tuleva konsoliversio kattaa julkaisussa valmiiksi kaiken peliin ilmestyneen lisäsisällön. Mukana nähdään myös uusia asusteita ja täysin uusi vaikeustaso, jossa automaattiset välitallennukset loistavat poissaolollaan. Lisäksi mukaan sisältyy yhteistyötuki realistista selviytymistä tavoittelevaan Endurance-pelitilaan sekä täysin uusi Blood Ties -tehtävä, joka on koluttavissa joko 13. lokakuuta ilmaantuvilla PlayStation VR -laseilla tai ilman.

Pelistä ilmestyy myös saataville rajoitettu erikoispainos, joka tarjoaa fyysisen rihkaman osalta taidekirjan sekä normaaliversiosta poikkeavan kansipaketoinnin. Kyseisen erikoisversion voi lunastaa haltuunsa vain pelin ennakkotilauksella.

PlayStation 4:lle saapuvasta käännöksestä vastaa Crystal Dynamicsin sijaan hollantilaispelitalo Nixxes, joka on erikoistunut työskentelemään eritoten muiden kehittäjien tuotosten parissa aina ensimmäisen PlayStationin ja Sega Dreamcastin ajoilta saakka.

Edellä mainittu lisäsisältö nähdään myös Rise of the Tomb Raiderin Xbox- ja PC-versioilla, joilla tulevat DLC-paketit on mahdollista lunastaa itselleen kerralla kausikorttia vastaan tai vaihtoehtoisesti erikseen.

Kirjaudu kommentoidaksesi