Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Sega: Uusi F-Zero mahdollinen

Nintendon F-Zero-pelisarjan viimeisin julkaisu on Gamecubelle julkaistu F-Zero GX, jonka kehitti Nintendon entinen kilpailija, Sega. Lisää futuristista kilpa-ajamista on mahdollista nähdä tulevaisuudessa, jos peliin keksitään jokin nerokas idea. Tätä mieltä on ainakin Segan Nobuya Ohashi, joka on tällä hetkellä kiireinen Mario & Sonic At The London 2012 Olympic Games -pelin tuotannon kanssa.

Uudesta F-Zerosta kysyttäessä, Ohashi totesi jatkon olevan mahdollinen, jos kumpaakin peliyhtiötä tyydyttävä idea tulisi esiin.

"Se saattaisi tapahtua, jos joku keksii loistavan idean, joka tekee sekä Nintendon että Segan tyytyväiseksi. Jos on olemassa hyvä idea, joka toimii meille molemmille, niin voimme toteuttaa sen."

Mitään konkreettisia suunnitelmia tai hankkeita uudesta Captain Falconin ja kumppaneiden tähdittämästä pelistä ei ole kantautunut Ohashin korviin asti. Ensimmäinen F-Zero julkaistiin Super Nintendolle jo vuonna 1990. Viimeisin sarjan julkaisu kotikonsoleille on vuoden 2003 F-Zero GX, kun taas käsikonsolien uusin tuotos on Game Boy Advancelle Japanissa 2004 julkaistu F-Zero Climax.

Galleria: 

Kommentit

Tämä olisi ollut loistava julkistus E3:ssa, jatko-osa F-Zero GX 2..Toivotaan nyt ainakin että star fox tekee paluun.

GBA:lle on uulkaistu sarjan uusimmat osat; GP Legend ja vain Japanissa julkaistu Climax. Mielelläänhän sitä toki näkisi vaikka Wii 2:lla sarjan paluun kotikonsoleille. 3DS -versio voisi myös olla mielenkiintoinen.

Hyvä huomio miggeltä. Muokattu uutista.
Tämän sarjan pelit sopisivat kyllä 3DS:lle, täysin samaa mieltä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi